Ghinion pentru Ciprian Tătărușanu! Portarul român ar putea pierde din nou șansa de a fi titular în Serie A! Ce transfer face AC Milan

5 zile in urmă 15

Ciprian Tătărușanu, portarul român în vârstă de 35 de ani al lui AC Milan, ar putea pierde din nou șansa de a fi titular în Serie A.

După ce portarul Mike Maignan (26 de ani) s-a accidentat, Ciprian Tătărușanu spera să îi ia locul între buturile echipei milaneze.

Presa din Italia a anunțat însă că AC Milan se pregătește să îl transfere pe Antonio Mirante, portar în vârstă de 38 de ani, ultima dată la AS Roma, acum liber de contract.

Ciprian Tătărușanu, în continuare rezervă la AC Milan! Italienii vor să îl transfere pe portarul Antonio Mirante

Italienii au anunțat că Mike Maignan va fi indisponibil cel puțin 10-15 zile, motiv pentru care AC Milan nu vrea să riște să rămână fără portar în cazul în care Ciprian Tătărușanu pățește ceva și de aceea conducerea clubului e la un pas să îl transfere pe Antonio Mirante, informează site-ul getfootballnewsitaly.com.

Până atunci însă, Ciprian Tătărușanu poate fi titular în meciul dintre AC Milan și Verona, programat sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 21:45, în cadrul etapei a opta din Serie A.

Aceasta ar fi prima apariție oficială a lui Ciprian Tătărușanu între buturile lui AC Milan, în acest sezon.

În stagiunea precedentă, portarul român a jucat într-un singur meci pentru AC Milan, în Serie A, cel cu AS Roma, scor 2-2, din data de 26 octombrie 2020. A mai evoluat în două partide din Cupa Italiei, la începutul acestui an, cu Torino și Inter, pe 12, respectiv 26 ianuarie.

De asemenea, tot două apariții a bifat și în Europa League în sezonul trecut, în ambele meciuri cu Sparta Praga din grupe.

The post Ghinion pentru Ciprian Tătărușanu! Portarul român ar putea pierde din nou șansa de a fi titular în Serie A! Ce transfer face AC Milan appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă