Ghinea (USR) susține că ”sistemul” format din partidele vechi, serviciile de informații și o parte a presei ”cultivă și încurajează” AUR pentru ca acesta să devină ”opoziția de mucava”

1 săptămână in urmă 14

Cristian Ghinea (USR) susține într-o postare pe Facebook că ”sistemul” format din partidele vechi, serviciile de informații și o parte a presei ”cultivă și încurajează” partidul AUR pentru ca acesta să devină ”opoziția de mucava”. El susține că acesta e modelul aplicat în anii 20 cu Corneliu Zelea Codreanu și în anii 90 cu Corneliu Vadim Tudor.

De asemenea, Ghinea susține că George Simion ar fi un ”lider vulnerabil, cu dosare de ce făcea când era mic printre blocuri”.

”Filmul ăsta a mai fost în România în interbelic. Până nu se vor trezi cu asasinate făcute de băieții aștia, blegii din Sistem nu se vor învăța.
AUR crește și face agenda nu pentru ca e ceva special cu ei, ci pentru că sunt ajutați și încurajați de Sistemul partide-media-servicii. Fix cum a fost Codreanu în anii 1920 și Vadim Tudor în anii 1990”, a scris Ghinea.

Postarea integrală:

Jocul în 3
Sistemul cultivă, încurajează și umflă un pol fascist în România. Pentru că Sistemului îi convine un partid fascist, umflat artificial și cu lider vulnerabil, cu dosare de ce făcea când era mic printre blocuri.
Sistemul nu tolerează polul Liberal, singurul modernizator, care este USR – amenințarea reală pentru Sistem.
Ăștia trebuie asfixiați: prin tone de rahat pe TV-uri, prin extirpare de la guvernare, prin dosare plasate înainte de alegeri.
Fasciștii? Băieți buni, facem poze cu ei. Vor sa spargă o primărie? Dă-i dreaku de usr-iști, bagă Georgică!
Filmul ăsta a mai fost în România în interbelic. Până nu se vor trezi cu asasinate făcute de băieții aștia, blegii din Sistem nu se vor învăța.
AUR crește și face agenda nu pentru ca e ceva special cu ei, ci pentru că sunt ajutați și încurajați de Sistemul partide-media-servicii. Fix cum a fost Codreanu în anii 1920 și Vadim Tudor în anii 1990.
E un joc în trei:
– Sistemul (tot la guvernare acum)
– Polul fascist, opoziția de mucava.
– Polul liberal, singura opoziție.
E simplu

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă