Gheorghe Turda, scandal uriaș cu Nicoleta Voicu. S-a ajuns la Poliție, situația e fără precedent

4 săptămâni in urmă 19

Un nou scandat s-a iscat între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda. Ce acuzații îi aduce interepreta de muzică populară fostului ei partener de viață?

Gheorghe Turda, scandal uriaș cu Nicoleta Voicu

Relația dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda a fost presărată încă de la început, cu multe momente duse la extrem. De la fericire la tristețe, de la momente frumoase la certuri și scandalur, care s-au purtat inclusiv prin intermediul presei sua al mediului online.

Dacă la început cei doi se afișau ca fiind un cuplu care părea că nu se va despărți niciodată, apoi au apărut și divergențele dintre ei și acuzațiile reciproce. Însă, de fiecare dată sentimentele dintre ei au învins. Între cei doi artisți au avut loc mai multe despărțiri și tot atâtea împăcări.

Recent, Nicoleta Voicu a apelat la ajutorul oamenilor legi, după ce de o perioadă de timp primește apeluri de pe numere private si la ore nepotrivite, dupa spusele artistei. Vedeta este de părere ca fostul ei partener, artistul Gheorghe Turda ar fi cel care o hărțuiește în acest fel. Artista a povestit despre aceasta situație în cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar în acelăsi timp, una foarte controversată. Dupa ultima despărtire, se pare că cei doi îngropase securea războiului, pâna de această dată, când iată că din nou s-a reaprins flacără dușmăniei între cei doi. Artista crede că fostul ei iubit este cel care o sună cu numere ascunse la ore târzii în noapte, pentru a o deranja.

Nicoleta Voicu, acuzații la adresa lui Gheorghe Turda

„Sunt în drum spre Poliția Sectorului 4 pentru că s-au reluat acele apeluri de la 2 noaptea, de la 12 noaptea, imediat după emisiunea de la Antena Stars. (…) Nu sunt coincidențe pentru că eu am salvat toate numerele care mă sunau, numere ascunse, numere private și nu știu ce se ascunde în spatele acestor apeluri, mai ales că orele nu sunt deloc potrivite. Sunt blocate numerele respective, dar eu cred că sunt aceleași persoane. Asta mă și pune pe gânduri și mă îngrijorează. Nu mai e de lăsat!”, a spus Nicoleta Voicu.

Solista de muzică populară este convinsă că cel implicat este Gheorghe Turda și suține că face acest lucru din cauza obsesiei pe care a dezvoltat-o pentru ea, dar și din cauză că nu poate trece peste despărtirea de ea.

„E veșnic îndrăgostit! Cred că sunt muza vieții lui! Nu mai am altă explicație din moment ce nu mă poate scoate din mintea lui! (…) Dacă la 12 noaptea te gândești la persoana de care te-ai despărțit… Dacă avea alte resentimente, nu se gândea la mine la (…) Anul acesta sunt decisă să le rezolv pe toate și o să o fac pe cale legală. Nu mai am altă soluție! Vreau să văd cine se ascunde în spatele acestor apeluri pentru că mă simt în pericol și traumatizată. Sunt doi ani de când eu trăiesc în teroarea asta!”, a mai spus solista de muzică populară pentru Antena Stars

 

The post Gheorghe Turda, scandal uriaș cu Nicoleta Voicu. S-a ajuns la Poliție, situația e fără precedent appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă