Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape din Liga Florilor după ce le-a înjurat și le-a făcut dobitoace pe jucătoarele sale în timpului unui time-out!

1 lună in urmă 23

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal l-a suspendat pe Gheorghe Tadici timp de 8 etape și l-a amendat cu 1000 lei.

Membrii Comisiei au analizat, printre altele, sesizarea președintelui Alexandru Dedu, cu privire la comportamentul antrenorului Gheorghe Tadici. Antrenorul de la HC Zalău a avut un limbaj neadecvat față de propriile jucătoare, în timpul unui time-out al partidei cu Rapid București, din cadrul Cupei României.

„Du-te-n p***a mă-tii!”, „Dobitoacele dracu’” și „Lua-v-ar dracu’ să vă ia”, sunt cuvintele grele pe care le-a aruncat Gheorghe Tadici (69 de ani) către jucătoarele sale.

Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape din Liga Florilor după ce le-a înjurat și le-a făcut dobitoace pe jucătoarele sale în timpului unui time-out!

Limbajul lui Gheorghe Tadici nu a rămas neobservat. Înjurăturile și jignirile sale s-au auzit pe transmisie, dar imaginile au apărut ulterior și pe rețelele sociale.

La câteva zile, Tadici şi-a cerut scuze pentru derapajul său şi a încercat să explice motivele care l-au afectat emoţional.

„În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmorântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere.

Însă eu, cel care consider că am avut rezultate foarte mari în handbalul românesc, mă simt un om vânat. Da, sunt un om vânat. De ce, domnule Dedu? Vreau să știți că domnul președinte Dedu mi-a făcut plângere, ieri, la Comisie în urma acelei înregistrări apărute.”, a recunoscut Gheorghe Tadici în Prosport.

Insulte, jigniri și amenințări aduse proprilor jucătoare

Comisia s-a dovedit a fi necruțătoare cu tehnicianul sălăjean, care a primit nu mai puțin de 8 etape de suspendare și 1000 de lei amendă, ”pentru insulte, jigniri și amenințări aduse proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021).”

În aceeași ședință, au mai fost amendați antrenorul Dunării Brăila, Morten Soubak, cu 200 de lei, precum și pivotul Stelei, Nemanja Grbovic, cu 500 de lei.

The post Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape din Liga Florilor după ce le-a înjurat și le-a făcut dobitoace pe jucătoarele sale în timpului unui time-out! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă