Gheorghe Tadici și-a aflat pedeapsa după derapajul de la meciul HC Zalău - Rapid București! Câte etape de suspendare a primit

1 lună in urmă 35

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, 12:51 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 12:51

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a luat cea mai drastică măsură împotriva lui Gheorghe Tadici (69 de ani), antrenorul de la HC Zalău, pentru că acesta și-a jignit jucătoarele în meciul cu Rapid București din Cupa României, câștigat de echipa sa cu 26-24.

Gheorghe Tadici a primit o pedeapsă drastică din partea Comisiei de Disciplină după ce în meciul de Cupa României, cu Rapid București, și-a jignit propriile jucătoare.

În timpul unui time-out din timpul partidei cu giuleștencele, antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire reprobabilă. Tadici și-a jignit jucătoarele, folosind cuvinte dure precum „'te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu'” și „să vă ia dracu'”.

Președintele Alexandru Dedu s-a sesizat!

Cel care i-a făcut plângere tehnicianului sălăjan a fost chiar președintele FRH, Alexandru Dedu.

Cum sună hotărârea Comisiei de Disciplină?

„În legătură cu sesizarea domnului președinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău și CS Rapid București disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând și punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraște:

- Sancționarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu SUSPENDARE 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 și PENALITATE 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri și amenințări aduse proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021).”

Practic, Gheorghe Tadici nu-și va putea conduce echipa de pe banca tehnică în niciun meci rămas din acest an. În 2021, se vor mai disputa exact 8 etape, iar Tadici poate reveni pe bancă abia din etapa a 10-a, din 5 ianuarie 2022.

Cum a motivat Gheorghe Tadici ieșirea de la meciul cu Rapid

Tadici și-a motivat ieșirea în fața jucătoarelor prin faptul că în acea săptămână i-a murit sora: „Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet: am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze. 

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9. 

Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit. 

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj”.

VIDEO Oana Manea, dezvăluiri despre metodele lui Gheorghe Tadici: „Hai, iubita, dă din brațe!”

Citește mai multe știri din handbal:

Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în turul doi din EHF European League

Pierdere mare pentru CSM București! Martine Smeets s-a accidentat în partida cu Gloria Bistrița

Playtech: Vedeta din România care va face muncă în folosul comunității: 'Mătur și străzile, nu mi-e rușine!'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă