Gheorghe Tadici, prima reacție după ce a fost suspendat până în 2022 » Acuză o conspirație: „N-a fost vocea mea!”

1 lună in urmă 16

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 septembrie 2021, 17:36 / Actualizat miercuri, 08 septembrie 2021 17:53

Suspendat drastic de Comisia de Disciplină pentru derapajul de la meciul HC Zalău - Rapid București, antrenorul Gheorghe Tadici se apără și spune că totul a fost doar o înscenare pusă la cale de „cei care îi poartă sâmbetele”. 

  • Gheorghe Tadici nu-și va putea conduce echipa de pe banca tehnică în niciun meci rămas din acest an. În 2021, se vor mai disputa exact 8 etape, iar Tadici poate reveni pe bancă abia din etapa a 10-a, din 5 ianuarie 2022.

Tadici (69 de ani), antrenorul de la HC Zalău, spune că înjurăturile oribile adresate elevelor sale nu-i aparțineau lui. Totuși, tehnicianul spune că nu va mai face apel.

Gheorghe Tadici: „Lumea din handbal știe de unde mi se trage și cine îmi poartă sâmbetele”

„Lumea handbalului cunoaște mobilul acestor probleme ale mele. Lumea din handbal știe de unde mi se trage și cine îmi poartă sâmbetele. Am fost judecat după o casetă prelucrată și am început să strâng probe. Urmează să fac o sesizare pentru că la înjurătra cu p***a mă-tii nu este vocea mea. O persoană, nu îi dau numele acum, mi-a spus că acolo nu e vocea mea. Este foarte grav că această casetă a fost prelucrată. 

Vreau să aștept ca să văd motivarea acestei decizii, dar nu cred că o să mai fac apel. Nu vreau să contribui la bugetul financiar al FRH. Însă, vreau să vă mai atrag atenția unui alt aspect foarte important. 

Mi s-a consemnat că am recidivat după meciul din 30.08 2021, cel cu Rapid, acolo unde am și luat sancțiune 600 de lei. OK, am înțeles această sancțiune. Dar ce faceți acum? Veniți și mă sancționezi cu încă 1.000 de lei și opt etape tot pentru același meci cu Rapid? Păi câte sancțiuni îmi dați, băi, fraților în acest meci? Trebuia să îl mulțumiți și pe domnul Dedu? Este incredibil ceea ce mi s-a întâmplat”, a spus Tadici, potrivit Prosport.

Suspendare drastică pentru Gheorghe Tadici, după derapajul de la meciul HC Zalău - Rapid București

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a luat cea mai drastică măsură împotriva lui Gheorghe Tadici (69 de ani), antrenorul de la HC Zalău, pentru că acesta și-a jignit jucătoarele în meciul cu Rapid București din Cupa României, câștigat de echipa sa cu 26-24.

În timpul unui time-out din timpul partidei cu giuleștencele, antrenorul echipei din Sălaj a avut o ieșire reprobabilă. Tadici și-a jignit jucătoarele, folosind cuvinte dure precum „'te-n p***a mă-tii”, „dobitoacele dracu'” și „să vă ia dracu'”.

Cel care i-a făcut plângere tehnicianului sălăjan a fost chiar președintele FRH, Alexandru Dedu.

Vezi și alte știri de actualitate: 

Suspendare drastică pentru Gheorghe Tadici, după derapajul de la meciul HC Zalău - Rapid București! Nu va mai sta pe banca echipei în acest an!

Costică Buceschi vorbește despre experiența de a antrena în Turcia: „Vor să ajungă să câștige Liga Campionilor!”

Playtech: BOMBĂ! Ion Țiriac, alături de iubita tânără. Imagini ȘOC: de când sunt împreună VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă