Gheorghe Tadici a fost sancționat drastic după ce și-a înjurat jucătoarele: "dispare" în 2021! Decizia anunțată azi

1 lună in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Gheorghe Tadici, suspendat 8 etape și amendat, după ce și-a înjurat jucătoarele

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a luat o hotărâre drastică: antrenorul a fost suspendat 8 etape și practic nu va mai putea sta pe banca celor de la HC Zalău în acest an! De asemenea, antrenorul de 69 de ani a fost amendat cu suma de 1000 de lei.

"În legătură cu sesizarea domnului președinte Dedu Alexandru privind comportamentul domnului antrenor Gheorghe Tadici (HC Zalău), în Time-Out-ul jocului dintre HC Zalău și CS Rapid București disputat în cadrul Cupei României Fan Courier în data de 29.08.2021 la Brăila. Comisia văzând și punctul de vedere al domnului profesor Tadici, hotăraște:

- Sancționarea domnului profesor Tadici Gheorghe cu SUSPENDARE 8 (opt) etape, începând cu data de 08.09.2021 și PENALITATE 1000 lei, termen de achitare 07.11.2021, pentru insulte, jigniri și amenințări aduse proprilor jucătoare conform art.43.2, lit.a, pct 1, cu aplicare art.34.1, lit. h, (Recidivă – data 02.03.2021 și 30.08.2021).", se arată în decizia Comisiei de Disciplină.

  • Gheorghe Tadici va putea reveni pe banca celor de la HC Zalău în etapa a 10-a, care este programată pe 5 ianuarie 2022.

Într-unul din time-out-urile din timpul partidei cu Rapid, antrenorul celor de la HC Zalău, Gheorghe Tadici, a avut o reacție grosolană la adresa elevelor sale, pe care le-a înjurat de mamă și la adresa cărora a folosit cuvinte precum "dobitoacele dracu'" și "să vă ia dracu'".

Tadici şi-a cerut scuze după ce le-a înjurat pe handbalistele de la HC Zalău

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

După derapajul avut, Gheorghe Tadici şi-a cerut scuze şi a încercat să explice motivele pentru care a avut acea ieșire.

"Domnule, te rog să mă crezi că deja mi-am cerut scuze în fața echipei, cu toate că două jucătoare m-au adus în halul ăsta din cauza greșelilor pe care le-au făcut pe teren. Repet, am vorbit cu fetele și mi-am cerut scuze.

Dar am repetat de 100 de ori, practic, ceea ce trebuiau să facă pe teren, iar aceste două jucătoare făceau tot ca ele. M-au scos din minți și am cedat. De la 10-6 ajunsesem din cauza greșelilor acestor fete la 10-9.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar! Însă vreau să știți și care a fost motivul principal de am fost atât de încărcat și stresat emoțional, pe lângă faptul că am fost și foarte obosit.

Vreau să știți că mi s-a întâmplat o nenorocire în familie, iar eu am rămas lângă echipa mea să îmi disput meciurile. Abia apoi m-am dus să îmi înmormântez sora. Acest lucru l-am făcut joi la Cluj.

Vă spun dumneavoastră cum le spun și fetelor mele. În acest sport nu ai nuntă și nu ai înmormântare atunci când joci. Toți trebuie să ne sacrificăm pentru marea performanță. Eu am ales să rămân la echipa mea pentru acele meciuri. Iar apoi am plecat la Cluj să îmi înmormântez sora. Eu m-am ocupat aproape de tot din toate punctele de vedere”, a declarat Tadici pentru Prosport.

Etichete: hc zalau , gheorghe tadici , suspendare
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă