Gheorghe Mustață, sfat pentru Toni Petrea: „Să îl țină în buzunar!”. De ce s-au ruinat șansele la titlu | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 22

Gheorghe Mustață, șeful fanilor lui FCSB, i-a transmis noului antrenor Toni Petrea că ar face bine să țină telefonul în buzunar în timpul meciurilor, aluzie la cerințele pe care le va primi în timp real din partea patronului Gigi Becali.

Liderul Peluzei Nord s-a declarat în repetate rânduri dezamăgit de plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB și a anunțat că el și fanii pe care îi reprezintă nu vor susține un alt antrenor. Cu toate acestea, Gheorghe Mustață i-a oferit lui Toni Petrea, care a preluat banca tehnică, un sfat.

Intrat în cadrul ProSport Live prin legătură telefonică, suporterul i-a transmis noului tehnician că ar face bine să nu își țină telefonul pe bancă în timpul partidelor.

Sfatul lui Gheorghe Mustață pentru Toni Petrea

Gheorghe Mustață nu este de acord cu instalarea lui Toni Petrea în funcția de antrenor principal al FCSB, fiind convins că acesta nu îi va ieși din cuvânt lui Gigi Becali. Liderul Peluzei Nord a intervenit în cadrul ProSport Live și i-a transmis acestuia că va fi sunat cu siguranță de patron și l-a sfătuit să nu i se supună.

„Șanse? Din punctul meu de vedere, ne batem cu Botoșaniul la locul 3. Stați să vedem. Dacă băieții ăștia vor să arate că sunt fotbaliști, da, iei campionatul. Dar, dacă primești din partea cealaltă telefon…

Îi recomand ceva domnului Petrea. Să nu mai țină telefonul pe bancă, să-l țină în buzunar. E mai simplu”, a spus Gheorghe Mustață.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, iar Gigi Becali l-a instalat în locul său pe Toni Petrea, care deja a condus primul antrenament.

The post Gheorghe Mustață, sfat pentru Toni Petrea: „Să îl țină în buzunar!”. De ce s-au ruinat șansele la titlu | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă