Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord este categoric: „Vom juca în Ghencea. Statul nu are bani de pensii și dă 1 milion de euro pentru CSA?” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 13

Lupta dintre FCSB și CSA Steaua este la fel de dură precum lupta din Bănie dintre FCU și CSU. Noul stadion din Ghencea o să fie în mod clar un nou motiv de dispută între cele două tabere, dar liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață este convins că echipa lui Toni Petrea va juca pe această arenă

Suporterii din Peluza Sud Steaua și Florin Talpan nu își doresc sub nicio formă ca FCSB să joace vreodată în Ghencea, totuși este de urmărit din ce resurse financiare vor reuși conducătorii formației lui Daniel Oprița să plătească suma de 1 milion de euro pentru întreținerea noii arene. În cadrul emisiunii Națiunea Stelistă, Adrian Cefalan, dIrectorul CNI, a anunțat inormația respectivă.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord este categoric: „Gigi Becali o să respecte dorința suporterilor!”

Contactat de ProSport pentru a comenta ultimele informații apărute despre suma pe care cei de la CSA Steaua trebuie să o plătească pentru întreținerea noului stadion din Ghencea, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a transmis că în mod sigur FCSB va juca la rândul ei pe stadionul Steaua. Acesta și-a spus părerea și despre milionul de euro pe care conducătorii echipei din Liga 3 trebuie să îl plătească.

Noi vrem să jucăm în Ghencea, iar Gigi Becali este conștient de dorința noastră și va ține în mod sigur cont de ea. Și o să vedeți că așa o să se întâmple. Am văzut și noi că a fost declarată public suma care trebuie plătită pentru întreținerea acestui stadion, iar cetățenii români vor plăti din banii lor 1 milion de euro.

De unde vor scoate cei de la MApN și de la CSA 1 milion de euro? Din bugetul Statului? Adică nu sunt bani de pensii, dar din bugetul Statului se va aloca 1 milion de euro pentru întreținerea stadionului din Ghencea? Hai să fim serioși!

Dar, dacă totuși cetățenilor români le convine acest lucru, atunci aia este. Ca să joci în Ghencea trebuie să plătești chirie 30.000 de euro pe lună, iar dacă tu nu vrei să iei banii ăștia de la Gigi Becali, ca să mai amortizezi din cheltuieli, atunci înseamnă că ai un mare interes. Vă repet: noi vrem să jucăm în Ghencea și așa o să se întâmple!”, a spus Mustață.

The post Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord este categoric: „Vom juca în Ghencea. Statul nu are bani de pensii și dă 1 milion de euro pentru CSA?” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă