Gheorghe Mustață, ferm pe poziții: „Dacă stăpânul sună, e punct!”. Întrebare pentru Toni Petrea, după revenirea la FCSB | EXCLUSIV ProSport Live

1 săptămână in urmă 22

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor echipei FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre situația iscată în cadrul clubului, după plecarea lui Edi Iordănescu și revenirea lui Toni Petrea.

După ce l-a dat afară pe Edi Iordănescu, Gigi Becali a intrat în conflict cu suporterii echipei. Ulterior, patronul l-a numit pe Toni Petrea în funcția de antrenor principal la FCSB.

Gheorghe Mustață a anunțat că suporterii nu vor susține niciun alt antrenor după plecarea lui Edi Iordănescu și a lansat o întrebare pentru Toni Petrea.

Gheorghe Mustață, după revenirea lui Toni Petrea la FCSB

Liderul Peluzei Nord l-a întrebat, ironic, pe Toni Petrea ce va face dacă va suna telefonul în minutul 30 să facă o anumită schimbare.

„Nu vom susține niciun antrenor, noi susținem echipa. Ce mai trebuie să vină Toni Petrea? Ce o să facă atunci când va primi un telefon să-l schimbe pe Budescu sau Keșeru în minutul 30?! Dacă stăpânul sună, e punct.

Noi știm cum se lucrează, noi am acceptat să nu stricăm atmosfera la echipă, aducerea lui Edi Iordănescu a fost o speranță a suporterilor că totul va intra într-o normalitate. Noi nu mai vrem istoria aia, vrem istoria Stelei, adevărată. De șase ani, am câștigat doar o Cupă”, a spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

Florin Prunea, despre revenirea lui Toni Petrea la FCSB

În urmă cu o zi, invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, Florin Prunea a dat de înțeles că Toni Petrea este o variantă bună pentru FCSB. Fostul portar a lăudat jocul echipei roș-albastre în perioada în care Toni Petrea a ocupat banca tehnică.

„Indiferent cine vine, e clar că acolo lucrurile nu se vor schimba, trebuie să accepte. Dar pe de altă parte echipa cu Toni Petrea nu a jucat rău, este părerea mea. Chiar dacă nu este un antrenor cu nume, chiar dacă nu este un antrenor care să iasă în față… Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa cu el la vremea respectivă. Poate să fie o variantă bună, cred eu”, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

The post Gheorghe Mustață, ferm pe poziții: „Dacă stăpânul sună, e punct!”. Întrebare pentru Toni Petrea, după revenirea la FCSB | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă