Gheorghe Mustață, dezvăluiri incredibile despre Florin Talpan: „E ceartă mare la Steaua! Am una bombă rău”

3 săptămâni in urmă 8

Gheorghe Mustață a dezvăluit amănunte incredibile despre Florin Talpan! Liderul suporterilor de la FCSB susține că juristul nu mai are parte de nicio susținere la CSA Steaua.

Cum lui Florin Talpan i s-a redus salariul cu 20%, Mustață susține că în curtea rivalei din Ghencea este un scandal mare, iar suporterii din Peluza Sud au ajuns și ei să fie împărțiți.

Florin Talpan a avut o reacție dură la adresa lui George Ogăraru, făcând referire la faptul că fostul jucător emblematic al Stelei a pășit înaintea juristului pe noua arenă din Ghencea și s-a fotografiat în tribună. Dumitru Dragomir le transmite suporterilor din Peluza Sud a Stelei că ar trebui să intervină și să îl readucă pe Florin Talpan cu picioarele pe pământ.

Gheorghe Mustață, dezvăluiri despre Florin Talpan: „E nenorocire acolo! Nu toți suporterii de la Peluza Sud sunt de partea lui”

„Talpan l-a dat în judecată pe actualul comandant. Lui Talpan i s-a promis că primește banii înapoi, ăia 20% luați de fostul comandant. Cum e posibil ca un comandant să fie timorat în felul acesta? E o nenorocire acolo! Nu toți suporterii de la Peluza Sud sunt de partea lui Talpan. E ceartă mare și cu spațiile comerciale. E o problemă! Dacă mă gandesc, fac cerere si eu. E o problemă. Lasa-mă puțin. Pentru o virgulă mai stau, pe urma o să fac eu o cerere în numele asociației Salvați Steaua.

Am primit niste informații la piață de la un general, un om recunoscut în MApN. Am una bombă rău. De când i s-au luat ăia 20%, Talpan nu mai e susținut de nimeni. Oamenii mai au o teamă că poate îl susține cineva. El are o pârghie în mână: te dau în judecată. Nu mai are drept de semnătură la club, pe nicăieri nu mai are. Dacă el dă pe toată lumea în judecată în loc să se ocupe de club… se plimbă pe la Parchete, pe la tribunale…. că i-a promis lui nu știu cine…”, a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

The post Gheorghe Mustață, dezvăluiri incredibile despre Florin Talpan: „E ceartă mare la Steaua! Am una bombă rău” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă