Gheorghe Mustață, anunț bombă la ProSport Live: „Vă spun în premieră, îi dăm banii lui Gigi!”. Planul suporterilor de a cumpăra FCSB | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 22

Suporterii lui FCSB au un plan prin care încearcă să cumpere clubul de la Gigi Becali, conform anunțului făcut în exclusivitate de Gheorghe Mustață în cadrul ProSport Live.

Liderul Peluzei Nord s-a săturat de modul în care Gigi Becali conduce, astfel că e hotărât ca, împreună cu ceilalți suporteri ai vicecampioanei, să îi facă patronului o ofertă.

Gheorghe Mustață spune că nu este nevoie de o cotizație mai mare de 10 euro, cât timp demersului se alătură un milion de fani.

Fanii vor să cumpere FCSB de la Gigi Becali

Gigi Becali vrea să controleze tot la FCSB, astfel că l-a șicanat pe antrenorul Edi Iordănescu până a renunțat, apoi l-a adus în locul său pe Toni Petrea. Liderul suporterilor echipei, Gheorghe Mustață, nu mai tolerează atitudinea patronului și spune că vrea să îl convingă pe acesta să scoată clubul la vânzare.

Suma propusă de Gheorghe Mustață este de 10 milioane de euro, care poate fi acoperită de un milion de fani care ar urma să doneze câte 10 euro fiecare.

„Vă spun în premieră! Noi am discutat azi cu cineva. Toată societatea, cu toți jucătorii, să pună pixul, să ceară 10 milioane de euro. Noi, la câți suntem, dacă venim cu 10 euro pe an, faceți socoteala câți suntem, dacă venim cu 10 euro un million de suporteri, o luăm! Și am discutat cu cineva. Are curaj să facă asta?!”, a declarat Gheorghe Mustață în cadrul ProSport Live.

Liderul Peluzei Nord a fost până în ultimul moment de partea lui Edi Iordănescu și a anunțat că suporterii pe care îi reprezintă nu vor susține niciun alt antrenor, indiferent de numele său.

The post Gheorghe Mustață, anunț bombă la ProSport Live: „Vă spun în premieră, îi dăm banii lui Gigi!”. Planul suporterilor de a cumpăra FCSB | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă