Gheorghe Mustață a răbufnit după Bacak Topola – FCSB: I-a desființat pe Ducan și Meme Stoica și a sărit în apărarea lui Adrian Petre. „Așa rușine n-am văzut în viața mea!”

2 months ago 5

Georghe Mustață, seful galeriei de la FCSB, a răbufnit după calificarea echipei în turul 3 preliminar al Europa League, scor 6-6 (4-5 după loviturile de la 11 metri), cu Backa Topola.

Lideul galeriei formației roș-albastre a pus tunurile pe Răzvan Ducan, portarul care l-a înlocuit pe Andrei Vlad, și a anunțat că suporterii vor insista ca Adrian Petre să își primească șansa la FCSB.

Gheorghe Mustață a răbufnit după Bacak Topola – FCSB

„Dacă era pe Arena Națională mergeam peste ei. Dacă aș fi în locul la trei sferturi dintrei ei acum,  mergeam la patron și îi ceream să mă ducă la liga a treia, cu 20 de lei salariu și îi spuneam că nu am ce căuta la această echipă. Să se ducă aproape toți și să ne lase, că așa rușine nu am văzut în viața mea. 3 sferturi nu au ce căuta la noi, trebuie să plece. Nu se poate așa ceva, să meargă pe drumul lor.

Cine spune că băiatul ăla la 19 ani e fotbalist înseamnă că nu mai înțelegem ceva. Nu are legătură săracu, să apere în altă parte. La fiecare fază fixă ne-a fost frică. Golul 3, golul 4 și golul 5, toate ale lui. Nu e portar, chiar dacă Dumnezeu l-a scos la penalty. Nu poți sta în Coman, Man și Moruțan. Și băiatul ăsta Perianu.

Poate cu Liberec mai aduc Meme și Argăseală niște jucători, așa cum au adus și acum… Dacă nici ironic numai pot fi după tensiunea asta…

Vom susține să îl bage pe Petre pe teren, indiferent ce nu face, trage doi trei după el, muncește e de echipa națională, a muncit, trebuie să fie pe teren”, a spus Gheorghe Mustață pentru Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață îl taxează pe Meme Stoica

„Cine a adus jucătorii ăștia trebuie să plece. Narcis e prietenul meu și cam toți suporterii îl regretă pe Narcis. Acum nu le răspund suporterilor din această seară pentru că dacă mă apuc să le răspund… Gigi e investitor, dar de la el în jos sunt toți luați pe sus de suporteri prin mesajele pe care le primesc eu. Gigi e repede influențabil. Mergi la el cu două casete și îl face pe fotbalist bombă atomică și când intră se întâmplă ce am văzut în seara asta. Întreb suporterii acum, de câte luni nu mai este apărată Steaua (n.r. FCSB). Oricine iese pe post atacă această echipă. când jucătorii nu sunt apărați în fața celor care îi critică, care dau în ei, e o problemă”, a spus Gheorghe Mustață pentru sursa citată mai sus.

The post Gheorghe Mustață a răbufnit după Bacak Topola – FCSB: I-a desființat pe Ducan și Meme Stoica și a sărit în apărarea lui Adrian Petre. „Așa rușine n-am văzut în viața mea!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools