Gheorghe Mustață a anunțat cum vor protesta suporterii lui FCSB, după demiterea lui Edi Iordănescu: „Eu nu mâzgălesc garduri”. Cum ar putea fi prinși infractorii | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 11

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor echipei FCSB, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a anunțat cum va protesta Peluza Nord, după demiterea lui Edi Iordănescu.

După ce l-a dat afară pe Edi Iordănescu, Gigi Becali a intrat în conflict cu suporterii echipei și s-a trezit cu gardurile vandalizate atât la „palat”, cât și la Baza Sportivă FCSB.

Gigi Becali a dat vina pe Gheorghe Mustață, considerându-l cel care îi instigă pe suporteri, și l-a amenințat cu închisoarea.

Gheorghe Mustață a anunțat cum vor protesta suporterii lui FCSB împotriva lui Gigi Becali

Gheorghe Mustață susține că nu este de acord cu vandalizarea gardurilor și a clădirilor și a explicat că Peluza Nord va protesta împotriva lui Gigi Becali doar prin bannere afișate pe stadion sau la Baza Sportivă FCSB.

„Dacă făceam pe garduri, mă descalificam singur. Eu fac mesaj pe pânză, mergeam la palat. Eu nu mâzgâlesc garduri, nu. Aștept să mă sune poliția să demonstrez că nu am fost acolo, aștept să prindem cine a făcut asta că sunt camere pe acolo. Nu e niciun fel de problemă”, a spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

„De când s-a întors Gigi Becali s-a mai luat un campionat? Eu când am venit acasă am făcut ceva, am adus peluza înapoi.

Nu mi-a trimis mie banii personal, i-a trimis prin altă persoană, eu nu i-am luat. Le-am zis, luați-i, mă, beți un șpriț. Dar tu să vii acum să scoți ochii. Eu nu l-am trădat cum l-au trădat alții personal.

Nu l-am găsit noi pe el la echipa asta, el ne-a găsit la echipa asta. Eu am venit acasă și am unit forțele și am adus suporterii la echipă.

Dacă noi nu eram, nu mai vindeai pe Man, pe Chiricheș pe atâtea milioane”, a mai spus Gheorghe Mustață, la ProSport Live.

The post Gheorghe Mustață a anunțat cum vor protesta suporterii lui FCSB, după demiterea lui Edi Iordănescu: „Eu nu mâzgălesc garduri”. Cum ar putea fi prinși infractorii | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă