Gheorghe Moroşan, autorul crimelor din Oneşti, externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău

1 lună in urmă 1

Gheorghe Moroşan, bărbatul care a ucis doi muncitori la Oneşti, va fi externat în cursul zilei, a anunţat Mirela Romaneţ, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Mirela Romaneţ a precizat că Gheorghe Moroşan este vindecat. „Îl externăm astăzi. Din punctul nostru de vedere se externează pentru că e vindecat. Noi am anunţat că este vindecat, iar azi am obţinut acceptul pentru transfer”, a declarat pentru Libertatea Mirela Romaneţ.

„Chiar acum am primit acceptul medicului curant de a fi externat. Va fi transferat în arestul poliției. În ultimele zile, pacientul a fost pașnic și cooperant”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Corina Avorniciței, Gheorghe Moroşan ar putea fi dus fie în arestul IPJ, fie într-un spital penitenciar, în funcie de concluziile medicale. Gheorghe Moroşan are un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, fiind acuzat de omor calificat.

Gheorghe Moroşan, bărbatul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost operat de către medici, după ce a fost împuşcat de poliţişti, iar pe 8 martie a ajuns la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bacău.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă