Gheorghe Hagi se gândește la retrogradare, după eșecul cu FCSB: „Sper să rămânem în prima ligă! O să suferim foarte mult anul ăsta!”. Cine a fost cel mai bun jucător de pe teren

4 săptămâni in urmă 17

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, a anunțat un nou obiectiv, după eșecul cu FCSB. „Regele” se gândește la retrogradare.

Farul Constanța și FCSB s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, la Ovidiu, iar roș-albaștrii au învins cu scorul de 1-0, după autogolul lui Grameni, din minutul 13.

La finalul acestei partide, Gheorghe Hagi a avertizat cu privire la atitudinea elevilor săi și a explicat că dacă aceștia nu vor da dovadă de personalitate în următoarele etape, atunci obiectivul echipei Farul Constanța va fi salvarea de la retrogradare.

Gheorghe Hagi se gândește la retrogradare, după eșecul cu FCSB

După meciul cu FCSB, Gheorghe Hagi l-a remarcat pe Eduard Radaslavescu, mijlocașul în vârstă de 17 ani al Farului. Totodată, acesta a vorbit și despre convocarea lui Enes Sali la echipa națională de seniori, la doar 15 ani.

„Poate meritam mai mult. Am încercat să jucăm, am încercat să facem și faza defensivă bine. Am luat acel gol după greșeli individuale, de poziționare, tactic s-a stat prost în teren, dar eu zic că meritam mai mult astăzi. Ne-am dorit victoria, dar nu a venit. Nici randamentul unora nu a fost foarte bun. O să suferim foarte mult anul ăsta. Ce am văzut în acest meci îmi dă senzația că o să suferim tot anul. Trebuie să rămânem concentrați și să ne vedem la anul tot în prima ligă. E de suferit! Ne trebuie mai multă personalitate, să interpretăm jocul mult mai bine. Ca să fii acolo sus, cu cele mai bune echipe din România, trebuie să ai personalitate.

(n.r. despre FCSB) E o echipă obișnuită să câștige fiecare meci, au un lot și o echipă valoroasă din toate punctele de vedere, dar și noi trebuie să fim siguri pe noi. Sperăm să facem puncte în continuare. Aveam încredere că putem face un rezultat foarte bun, mi-am dorit lucrul ăsta, am încercat. După meciul ăsta, eu zic că ne-am schimbat obiectivul: să rămânem în prima ligă. Ne dorim să fim în play-off, dar una e dorința și alta e putința. Presiunea e mai mare jos. E un adevăr și de ce să nu îl zic? În momentul de față, asta simt. O să avem de muncit mult. O să vină și victorii, dar și înfrângeri. Dovedim că nu avem constanță.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Radaslavescu, născut în 2004. Constat, nu a greșit mingii, a jucat în față. Mi-era teamă, pentru că e tânăr, dar a dovedit. Am spus și în vestiar lucrul ăsta. Cei care au experiență și meciuri în Liga 1 să iasă în față!

(n.r. despre convocarea lui Enes Sali la echipa națională) Sfaturile i le dau în vestiar. Enes Sali e un copil până la urmă, dar care știe fotbal. Răbdare! Lăsați-l în pace, să crească, să se dezvolte. Prea multe lucruri extraordinare i-au venit în această lună, dar e normal”, a spus Gheorghe Hagi, la flash-interviurile de după meci.

The post Gheorghe Hagi se gândește la retrogradare, după eșecul cu FCSB: „Sper să rămânem în prima ligă! O să suferim foarte mult anul ăsta!”. Cine a fost cel mai bun jucător de pe teren appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă