Gheorghe Hagi, mulțumit după FC Botoșani – Farul Constanța, deși s-a agitat în timpul meciului: „Tot ce le-am zis, le-am zis bine!”

1 lună in urmă 12

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanța, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în meciul cu FC Botoșani.

FC Botoșani și Farul Constanța s-au întâlnit vineri seară, în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga 1, pe Stadionul Municipal din Botoșani, iar trupa lui Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Dussaut, în minutul 23, respectiv Adrian Petre, în minutul 88, din penalty.

La finalul acestei partide, Gheorghe Hagi s-a declarat mulțumit de faptul că elevii săi i-au ascultat indicațiile oferite în decursul jocului.

Gheorghe Hagi, mulțumit după FC Botoșani – Farul Constanța

Antrenorul constănțenilor s-a agitat în timpul partidei și a fost vocal. Acesta s-a felicitat pentru indicațiile oferite jucătorilor.

„E bine că a venit într-un moment dificil. În ultimele trei deplasări nu am produs rezultat, cu toată că am produs joc, am atacat. Știam că întâlnim o echipă puternică acasă cu jucători buni. Am făcut un meci complet. Și la ședință le-am zis că trebuie să facem ambele faze foarte bine. Ne-a ieșit, suntem fericiți. Trebuie să muncim. Ne așteptam de la Dussaut, muncește foarte bine.

(n.r. despre următoarele două meciuri) Fiecare meci e dificil în prima ligă. E un echilibru. Jucăm cu două echipe foarte bune, ne vom pregăti și asta e, chiar dacă e unul joi și unul duminică.

(n.r. despre faptul că a fost vocal în timpul meciului) Așa e când nu sunt suporteri, se aude totul. Sunt un manager care citește meciul și tot ce le-am zis, le-am zis bine”, a spus Gheorghe Hagi, la flash-interviurile de după meci.

„Planul e să mergem la victorie. Nu contează cu cine jucăm, unde jucăm. Și astăzi am venit la victorie. Așa mergem și în următoarele meciuri, cu încredere. Acest meci ne dă moral. Urmează două meciuri într-un interval foarte scurt. Vom vedea după dacă a fost benefică această mini pauză (n.r. cauzată de amânarea meciului cu FCSB).

Avem o echipă de play-off, avem un joc de play-off și cred că nu îl putem rata, pentru că avem un colectiv foarte bun” – Adrian Petre, după FC Botoșani – Farul 0-2

The post Gheorghe Hagi, mulțumit după FC Botoșani – Farul Constanța, deși s-a agitat în timpul meciului: „Tot ce le-am zis, le-am zis bine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă