Gheorghe Hagi, interviu pentru Radio Marca. „Fotbalistul care îmi amintește de jocul meu e Messi. Este mai mult decât numărul 10″

2 luni in urmă 2

Gheorghe Hagi, fostul jucător de la Real Madrid și FC Barcelona, a fost interveviat de Radio Marca în care a vorbit despre fotbalul spaniol și a depănat amintiri despre perioada petrecută în Primera Division. „Regele” a admis că Messi este cel mai mare fotbalist al lumii.

Actualul patron a discutat despre campionatele pierdute în ultima etapă, dar și despre bunul său prieten Buyo, căruia îi este recunoscător pentru ajutorul acordat la venirea în Spania.

Hagi crede că Messi se aseamănă cel mai mult cu stilul său de joc din anii 90, într-un interviu acordat pentru Radio Marca.

Gheorghe Hagi, interviu pentru Radio Marca. „Fotbalistul care îmi amintește de jocul meu e Messi. Este mai mult decât numărul 10″

Ar fi fost câștigat vreun titlu în disputa cu Tenerife, din anii 90, cu tehnologia VAR?

„Desigur. A fost o perioadă și este păcat că nu am putut câștiga acele titluri, deoarece acele rezultate au influențat decizia mea de a nu continua la Real Madrid”.

Ați fost descurajat și ați decis să părăsiți Real Madrid?

„Știți deja cum este fotbalul. Am decis că vreau să am o altă experiență într-o altă țară, chiar dacă ultimul meu an la Real Madrid a fost foarte bun, îmi amintesc că am marcat multe goluri în cupele europene.

Eram foarte bine adaptat fotbalului spaniol, este păcat”.

Regretați că ați plecat de la Real Madrid?

„Desigur, sută la sută. Dar viața este așa, alcătuită din decizii și oportunități. Cu toate acestea, viața mea sportivă a fost grozavă, nu toată lumea a avut ocazia să joace la Real Madrid și Barça „.

Buyo se laudă că a jucat cu Hagi:

„El este invitat la hotelul meu din Constanța oricând dorește.

A fost unul dintre mulți jucători care mi-au fost prieten atât de bun, a fost foarte aproape de mine în primul an, când am a trebuit să schimbe țara, limba și mâncarea. El mă cunoaște bine și sper să-l văd în curând”

Învățare:

„În Italia a existat un nivel foarte ridicat, am învățat detaliile (tactică, apărare, diete …, unde sunt cele mai bune. Am încercat să învăț ceva în fiecare loc în care am jucat și la Real Madrid mi-au pus în cap mentalitatea de a fi cel mai bun, al doilea loc practic nu există”.

Madrid și Barça, rare:

„Asta se numește destin. Este lucrul meu, este ceea ce s-a întâmplat și sunt mândru de asta.

Am jucat la cele mai bune două cluburi din lume, care mi-au modelat persoana și mentalitatea pe care am implantat-o ​​în clubul pe care l-am fondat în România”.

Johan Cruyff, idolul lui Hagi. L-a transferat după Cupa Mondială din 1994

Antrenorii săi de la Real:

„Fără îndoială, Radomir Antic a fost cel care m-a înțeles cel mai bine. El m-a pus în spatele lui Butragueño, m-am simțit foarte bine și am avut responsabilitatea fazelor fixe”.

Demiterea lui Radomir Antici a fost o greșeală?

„Trebuie să spun că am și eu o amintire bună cu Leo Beenhakker, el m-a iubit foarte mult.

Dar da, cred că schimbarea de antrenor nu a fost corectă, am fost primii după ce am câștigat Valencia … S-a spus că nu am jucat bine și am fost echipa care a marcat cel mai mult și a primit cel mai puțin. Această schimbare nu a fost normală. ”

Un jucător actual care îți amintește de tine:

„Messi. Are mai multe goluri, dar împărtășim multe caracteristici. Stângaci rapid, tehnică bună… Este mai mult decât numărul 10”.

Experiența cu Cruyff:

„El este idolul vieții mele. Ca jucător și ca antrenor, este special pentru mine datorită modului în care privește fotbalul. M-a sunat să merg la Barça după Cupa Mondială din America. Am învățat multe pe teren, în ciuda faptului că am jucat mai puțin”

The post Gheorghe Hagi, interviu pentru Radio Marca. „Fotbalistul care îmi amintește de jocul meu e Messi. Este mai mult decât numărul 10″ appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă