Gheorghe Hagi, chestionat de turci pentru absența lui Olimpiu Moruțan de la echipa națională! „Este o întrebare periculoasă!”

1 lună in urmă 33

Gheorghe Hagi, chestionat de turci pentru lipsa lui Olimpiu Moruțan de la echipa națională a României. „Regele” a știu cum să „dribleze” răspunsul, astfel încât să nu deranjeze pe nimeni.

Echipa pe care acesta o patronează și o antrenează, Farul Constanța, a evoluat, duminică, la Istanbul, într-o partidă amicală contra celor de la Galatasaray. „Marinarii” s-au impus cu scorul de 3-1, chiar dacă au fost conduși pe tabelă.

Olandezul Bradley de Nooijer și-a marcat în proprie poartă în prima repriză. Golurile constănțenilor au fost marcate toate pe final de meci, prin Jefte Betancor, Ely Fernandes și George Ganea – din lovitură de la 11 metri.

Gheorghe Hagi a vorbit de absența lui Olimpiu Moruțan din lotul național

Imediat după partidă, jurnaliștii turci s-au strâns în jurul fostului idol de la Ali Sami Yen. Mulți și provocatori ca de obicei, turcii au fost extrem de curioși să afle de ce nu este Olimpiu Moruțan în lotul lui Mirel Rădoi pentru partidele din preliminariile Cupei Mondiale din 2022.

Olimpiu Moruțan a fost transferat, recent, la Galatasaray, iar în primul meci a pasat decisiv la golul marcat de Alexandru Cicâldău. Cu toate acestea, fostul elev al lui Gică Hagi, Cicâldău, este la lot, iar Olimpiu Moruțan nu a fost convocat. Gheorghe Hagi a încercat să evite pe cât posibil răspunsul, însă a lăsat de înțeles că dacă ar vorbi, ar putea să deranjeze multe persoane.

„Nu știu, nu mă bag. Eu nu sunt…Eu sunt manager la echipa mea, la club. Nu mă bag. Este o întrebare periculoasă, așa că n-am de ce să răspund. Nu e treaba mea”, le-a declarat Hagi, jurnaliștilor turci.

Farul Constanța are convocați la lotul național doi jucători: pe portarul Mihai Aioani și pe fundașul central Virgil Ghiță. De asemenea, din lot mai fac parte fotbaliști crescuți de Gheorghe Hagi, precum Dragoș Nedelcu, Ianis Hagi sau Alexandru Cicâldău. De asemenea, Denis Drăguș a fost la lot, dar a părăsit cantonamentul din cauza unei accidentări.

Cel mai probabil, Hagi a evitat subiectul pentru a nu da naștere altor discuții, care mai apoi să ajungă la urechile lui Mirel Rădoi și să-l deranjeze. „Regele” nu a oferit un răspunsul concret, însă a numit întrebarea ca fiind una „periculoasă”.

The post Gheorghe Hagi, chestionat de turci pentru absența lui Olimpiu Moruțan de la echipa națională! „Este o întrebare periculoasă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă