Gheorghe Hagi are o nouă „perlă” la FC Viitorul: „Se aseamănă foarte mult ca stil cu Răducioiu!”

1 lună in urmă 1

Iosif Rotariu (58 de ani), fostul mijlocaș al Stelei și al echipei naționale, a remarcat un alt tânăr talentat din curtea lui Gheorghe Hagi.

Este vorba despre Luca Andronache, atacantul în vârstă de doar 17 ani al Viitorului și fiul lui Vergil Andronache, fostul antrenor de la FCSB.

Tânărul fotbalist a fost introdus pe teren în cinci parte din actuala ediție a Ligii 1 și l-a impresionat pe Iosif Rotariu.

Iosif Rotariu, impresionat de Luca Andronache de la Viitorul

Fostul internațional român l-a comparat pe Luca Andronache cu Florin Răducioiu, fost atacant trecut pe la Dinamo, Bari, Verona, Brescia, AC Milan, Espanyol, West Ham, Stuttgart și Monaco.

„L-am văzut în câteva partide pe Andronache, îmi place foarte mult de el. Cere tot timpul mingea în profunzime, e genul de atacant cu viteză care se demarcă și stârnește panică în defensivele adverse. Se aseamănă foarte mult ca stil cu Răducioiu, mi-a atras atenția. Așa cerea mingea și Radu când juca la națională.

Va depinde foarte mult de el cum va progresa, văd că Mircea (n.r. – Rednic) îi oferă foarte multă încredere, îmi place ce face Gică Hagi la Viitorul, în continuare apar foarte mulți tineri de calitate”, a spus Iosif Rotariu, potrivit Digi Sport.

În luna august a anului trecut, Luca Andronache debuta în Liga 1 chiar într-un meci contra lui Dinamo, scor 1-1. Devenea atunci cel de-al 44-lea jucător format de Academia „Gheorghe Hagi” și promvat în prima ligă, la Viitorul.

Luca Andronache este campion național la nivel de juniori, în anul 2020, cu FC Viitorul U19. De asemenea, acesta este un obișnuit al loturilor naționale de juniori.

The post Gheorghe Hagi are o nouă „perlă” la FC Viitorul: „Se aseamănă foarte mult ca stil cu Răducioiu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă