Gheorghe Gheorghiu, pregătiri intense pentru nuntă. Viitoarea soție nu va purta rochie de mireasă: „A fost alegerea ei”

1 lună in urmă 25

Gheorghe Gheorghiu se căsătorește la 67 de ani în America. Celebrul artist e în toiul pregătirilor, căci evenimentul va avea loc chiar în luna noiembrie a acestui an. Conform spuselor lui, la nunta vor participa aproximativ 600 de invitați.

Gheorghe Gheorghiu se află în România acum. Artistul se preocupă pentru ținuta pe care o va purta la nunta cu iubita Gabriela Băncescu. A ales un costum negru cusut în România, nu în America.

„Aş fi putut desigur să aleg să mi-l cumpăr din Statele Unite, dar eu am vrut să mi-l fac acasă. Ca atare, chiar în zilele acestea, de început de septembrie, voi face mai multe vizite scurte la Brăila, acolo unde am găsit ceea ce-mi doream şi am dat comandă pentru viitorul meu costum. Va fi unul normal, negru, cu nimic ieşit din comun, fără briz-brizuri”, a declarat el pentru impact.ro.

gheorghe gheorghiu se casatoreste in america 2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

De partea cealaltă, viitoarea lui soție nu va purta rochie de mireasă. „Gabriela a ales să nu poartă o rochie de mireasă, aşa cum tradiţional se face în asemenea ocazii. A fost alegerea ei, iar eu am respectat-o. De fapt, la vârsta noastră, nu va fi chiar o nuntă tradiţională, dintre acelea cu volănaşe şi tot felul de teme, dar va fi o nuntă mare, cu probabil 600 de invitaţi”, a mai precizat Gheorghe Gheorghiu pentru aceeași sursă.

În urmă cu câteva săptămâni, într-o emisiune de televiziune, Gheorghe Gheorghiu a declarat că la nuntă vor participa prieteni din America, dar și din România. „Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături. Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade. Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, a mai declarat la TV Gigi Gheorghiu.

Maria Dragomiroiu și soțul ei vor fi nași de cununie pentru Gheorghe Gheorghiu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă