Gheorghe Flutur: Am venit 500 de km ca să mă simt ca pe stadion. A fost rușinos/ Va fi detestat, semeni vânt culegi furtună

3 săptămâni in urmă 17

Liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă seară, că a străbătut 500 de kilometri până la București, în 7 ore, pentru a se simți ”ca pe stadion”, din cauza scandărilor din timpul Congresului PNL din 25 septembrie.

Flutur, care candidează pe un post de prim-vicepreședinte în echipa premierului, l-a taxat dur pe Ludovic Orban despre care a spus că știa despre ce urmau să facă susținătorii lui în timpul discursurilor lui Klaus Iohannis și Florin Cîțu.

Președintele PNL Suceava și unul dintre cei mai influenți lideri din partid (provenit din PDL) a catalogat drept ”rușinos” gestul susținătorilor lui Orban de a scanda numele acestuia în timpul discursului prezidențial și de a-l huidui pe Cîțu:

  • ”A fost rușinos. Sunt convins că va câștiga Florin Cîțu. Au venit să facă galerie pentru Ludovic, dar va fi detestat. Ludovic Orban a știut că oamenii vor scanda. Semeni vânt culegi furtună”, a transmis Gheorghe Flutur.

sursa foto: G4Media.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă