Gestul neobișnuit pe care poți să-l faci la magazinele Dedeman. Foarte puțini români știu de acest serviciu

3 săptămâni in urmă 37

Compania de bricolaj Dedeman, una din cele mai mari companii românești de profil, încă de la început a avut în minte să-și mulțumească clienții fideli. În afară de diferitele oferte, discounturi, etc, materialele de construcții, Dedeman le oferă clienților săi și posibilitatea de a închiria pentru un termen stabilit mai multe echipamente și scule.

Compania de bricolaj are un serviciu de închiriere de scule

Compania de bricolaj Dedeman, una din cele mai de succes afaceri românești, printre multele beneficii oferite clienților săi, are și acest serviciu, de închiere a unor echipamente de lucru. Dacă sunteți interesați de acest serviciu, trebuie să vă spunem lista completa de scule se găsește printată în toate magazinele Dedeman din țară.

În aceeași listă veți regăsi și prețul pentru fiecare sculă în parte. În toate magazinele Dedeman, dacă doriți să închiriați scule, trebuie să vă mai precizăm faptul că taxarea se face la 24 de ore.

Dar, atenție la ce închiriați din Dedeman!

Dar, este important să știți și că trebuie să fiți foarte atenți când alegeți sculele de închiriat. În primul rând trebuie să știți că nutot timpul au pe stoc multe scule. Uneori trebuie să aștepți până când revin în magazin. Dacă acele scule nu se găsesc pe stoc, angajații Dedeman vă vor recomanda să faceți o rezervare, și când revin, te vor suna ei să mergi și să ridici respectivul echipament.

Dar, atenție! Este foarte indicat, ca înainte să plecați cu echipamentele acasă, să le verificați și să vedeți dacă sunt în stare bună de funcționare. Nu puține au fost cazurile când clienții Dedeman au fost puși în postura să plătească dacă unul din echipamente era defect, atunci când l-au returnat.

Dedeman a deschis un magazin de 11,5 milioane de euro

Dedeman a deschis în aprilie anul acesta un nou magazin. Conform companiei, investiția s-a ridicat la 11,5 milioane de euro. Magazinul, situat in cadrul Sepsi Value Center din centrul orasului Sfantu Gheorghe, se intinde pe o suprafata totala de 9.500 mp si a creat 140 de locuri de muncă.

Noua locație a fost deschisă pe 9 aprilie, anul curent, și este cel de-al 55-lea magazin Dedeman din România. Dedeman a mai spus că intenționează să deschidă un alt magazin anul acesta, în orașul Ploiești, din sud.

În aprilie anul trecut, Dedeman a anunțat că intenționează să instaleze centrale fotovoltaice pe acoperișurile a 28 de magazine, investind 4 milioane de euro în acest proiect. Fondată în 1992 de doi antreprenori români, are 12.000 de angajați.

Fondatorii săi, Dragoș Pavăl și Adrian Pavăl, sunt cei mai bogați bărbați din România. Au o avere estimată la aproximativ 2,2 miliarde de euro. Conform Top 300, sunt cei mai bogați bărbați din România anului 2020.

The post Gestul neobișnuit pe care poți să-l faci la magazinele Dedeman. Foarte puțini români știu de acest serviciu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă