Gestul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Newcastle n-a trecut neobservat: „Nu-mi pasă cum ai jucat, eu nu accept așa ceva!”

3 săptămâni in urmă 18

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021, 09:25 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 09:28

Cristiano Ronaldo (36 de ani) a fost criticat pentru atitudinea avută la finalul remizei obținute de Manchester United, scor 1-1, în deplasarea de la Newcastle

Cristiano Ronaldo a fost inexistent pe St. James' Park. S-a evidențiat doar în minutul 57, când a avut o intrare violentă asupra lui Ryan Fraser și a fost avertizat cu un cartonaș galben. 

Așa arată „dream team-urile” din primele 5 campionate ale Europei! » Ronaldo, Messi, Neymar şi Haaland, marii absenţi!

CLASAMENTE

Așa arată „dream team-urile” din primele 5 campionate ale Europei! » Ronaldo, Messi, Neymar şi Haaland, marii absenţi!

După fluierul final, în timp ce colegii se îndreptau spre suporterii care au făcut deplasare de la Manchester, Cristiano a mers direct la vestiare, gesticulând nervos. Gestul a fost taxat de Gary Neville, fundaș dreapta legendar al „diavolilor roșii”, cu 400 de meciuri jucate doar în Premier League. 

Cristiano Ronaldo, luat în vizor după Newcastle - Manchester United

„Trebuie să fii acolo când colegii tăi au nevoie de tine, mai ales în astfel în acele momente. Îl iubesc pe Ronaldo, el este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am văzut vreodată jucând, dar nu poți să fugi așa. Nu accept asta! 

Nu-mi pasă cum ai jucat, trebuie să mergi și să saluți fanii la sfârșitul jocului. Trebuie să treci pe la ei, mai ales când ești cel mai bun jucător din lume și unul dintre cei mai mari din toate timpurile. 

Nu e prima dată când face asta. A fugit după meciul cu Everton cum a fugit și în seara asta. S-a întâmplat la fel și după meciul de la Watford, la Norwich la fel”, a spus Gary Neville, potrivit Eurosport.

VIDEO Saint-Maximin, execuție magistrală în Newcastle - Manchester United

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Ce se mai întâmplă cu transferul lui Dennis Man: „Decizia e la președintele Krause. Va ține 13 milioane pe bancă sau va vinde pe mai puțin?”

Lewandowski a ratat și titlul de „Fotbalistul anului 2021” la Globe Soccer Awards » 9 premii decernate la Dubai

Playtech: Prinsă în pădure cu AMANTUL! O celebră prezentatoare de la noi și-a spulberat căsnicia


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă