Gestul impresionant devenit viral al unui fermier în memoria mătuşii: „Am creat o inimă pentru ea”

2 luni in urmă 28

Ben Jackson, un fermier australian, nu a putut participa la înmormântarea mătuşii sale din cauza restricţiilor anti-COVID, iar în semn de mare apreciere a „desenat” pe sol cu ajutorul oilor din ferma sa o inimă de mari dimensiuni, transmite BBC.

Ben Jackson se afla la 400 de kilometri distanţă de locul în care mătuşa sa, Debby, a decedat în urma unui cancer. Restricţiile anti-COVID l-au împiedicat pe fermierul australian să-şi ia rămas bun de la mătuşa sa. Astfel, acesta a găsit o metodă alternativă pentru a-şi arăta dragostea pentru ruda sa. A „desenat” pe sol o mare inimă din mii de oi, după ce a atras animalele cu cereale în forma dorită.

După câteva încercări nereuşite, acesta a reuşit să formeze inima dorită cu ajutorul oilor. Rezultatul a fost filmat cu ajutorul unei drone, iar Jackson a trimis videoclipul rudelor înainte de înmormântarea mătușii sale.

De asemenea, clipul a devenit viral, fiind distribuit masiv pe reţelele de socializare.

„Am decis să fac o inimă mare pe pământ, care, cu toată seriozitatea, pălește în comparație cu a ei. Ar fi mândră să vadă atât de mulți oameni zâmbind și bucurându-se de inima pe care am creat-o pentru ea. Este doar dragoste. Dragostea este senzațională”, a declarat Ben Jackson.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă