Gestul impresionant care l-a făcut pe Victor Pițurcă să-l ierte pe Gigi Becali pentru condamnarea din „Dosarul Valiza”: „Mi-a trimis acasă! Nu știu cine i-a zis!”

3 săptămâni in urmă 32

Victor Pițurcă s-a împăcat cu Gigi Becali! Tehnicianul a dezvăluit ce l-a determinat să uite problemele pe care le-a avut cu patronul de la FCSB.

Fostul selecționer al României n-a scăpat de COVID-19 și a rămas surprins atunci când Gigi Becali s-a gândit să-l ajute.

„Când vine Alex (n.r. Alexandru Pițurcă, fiul său) la mine îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine nimeni până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, declara Pițurcă, în luna aprilie a anului trecut.

Victor Pițurcă a făcut pace cu Gigi Becali: „N-am vorbit un an-doi!”

Dosarul „Valiza” a adus multă tensiune între Gigi Becali și Victor Pițurcă, în 2013, dar totul s-a încheiat chiar în pandemie de COVID-19.

„N-am vorbit un an-doi cu el. Când a aflat că am COVID, de la cine a aflat… cred că de la Cristi Borcea. Când a aflat mi-a trimis acasă medicamente, o asistentă. S-a încheiat povestea cu „valiza”, am avut și eu cu suspendare, un an cu doi… deci cam trei ani mi-am luat cu el atunci. Aveam convenție că ce am semnat eu acolo nu va apărea la DNA, dar pe parcurs a apărut, dar nu a fost de vină el, avocatul. În sfârșit, nu mai contează…”, a afirmat Victor Pițurcă, după cum scrie GSP.

„Eu am susținut un precontract care l-ar fi făcut el cu cineva care voia să îi vândă un teren și acei bani erau pentru teren. Eu am fost foarte supărat, cum să primesc eu pentru Gigi Becali un an cu doi de încercare. De supraveghere, adică dacă făceam ceva îi făceam. El a zis că eu am fost de vină, că nu trebuia să declar. Am zis că-l ajut”, a mai spus Victor Pițurcă.

The post Gestul impresionant care l-a făcut pe Victor Pițurcă să-l ierte pe Gigi Becali pentru condamnarea din „Dosarul Valiza”: „Mi-a trimis acasă! Nu știu cine i-a zis!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă