Gestul de milioane facut de fotbalistul Haaland pentru arbitrul Sovre. Coletul surpriza care a ajuns in Romania FOTO

2 săptămâni in urmă 8

Asociatia SOS Autism Bihor a publicat luni dovada faptului ca fotbalistul norvegian Erling Haaland a trimis un pachet special in Romania, in urma scandalului iscat de arbitrul roman Octavian Sovre, care i-a cerut jucatorului un autograf care urma sa fie scos la licitatie.

"Un colet surpriza a ajuns azi la sediul nostru! Coletul este din partea renumitului fotbalist al echipei Borussia Dortmund, Erling Haaland si contine tricoul personal al marelui fotbalist cu semnatura lui, poze cu autograful sau si o scrisoare adresata presedintei Simona Zlibut. Cuvintele de multumire sunt modeste pentru recunostinta ce o avem fata de gestul nobil al acestui sportiv. Va multumim!", se arata in mesajul postat pe Facebook de asociatia respectiva.

Arbitrul asistent Octavian Sovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, dupa meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, in turul sferturilor Ligii Campionilor. Ulterior, romanul a justificat acest gest prin faptul ca obisnuieste sa stranga asemenea "valori" pentru a le scoate la licitatie cu scopul de a ajuta bolnavii de autism.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă