Gestul cu care Dennis Man și Valentin Mihăilă l-au cucerit pe Roberto D’Aversa: „Acest lucru e ieșit din comun!”

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2021, 22:45 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 23:04

Roberto D’Aversa (45 de ani), antrenorul celor de la Parma, a lăudat devotamentul lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (21 de ani).

Dennis Man și Valentin Mihăilă fac parte din lotul Parmei pentru deplasarea cu Benevento, de sâmbătă, ora 16:00.

Dennis Man și Valentin Mihăilă nu au avut nicio zi de pauză. Imediat după meciul pierdut de România în Armenia, cei doi au pornit spre Italia. Parma are un program de foc în tentativa de a se salva de la retrogradare, iar „tricolorii” au un rol important în această luptă. Roberto D’Aversa s-a bucurat să îi vadă din nou la antrenamente. 

Dennis Man și Valenti Mihăilă, lăudați de antrenorul Parmei 

„Trebuie să îi lăudăm pe jucătorii români. S-au întors mai devreme acasă de la echipa națională pe cheltuiala lor. Acest lucru arată că au un sentiment de apartenență față de club și acest lucru este ieșit din comun. Avem nevoie de toată lumea în aceste momente. 

Avem nevoie de veteranii Pelle, Cornelius și Gervinho, precum și de tinerii Mihăilă și Man. Nu trebuie să avem scuze în ceea ce privește absențele și vom merge la Benevento cu dorința de a învinge”, a declarat Roberto D’Aversa, pentru site-ul oficial al Parmei. 

Clasament Serie A

VIDEO Golul 100% românesc din Parma - Roma: pasă Man, gol Mihăilă

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Gest impresionant după conflictul din „Derby della Madonnina” » Ce se va întâmpla cu amenzile primite de Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku

Câți bani s-au încasat pe banderola aruncată pe jos de Cristiano Ronaldo

Playtech: Florin Călinescu, derapaj la Românii au Talent: ”Cine p**a mea e cântăreața asta?” Ce replică i-a dat Andra, imediat


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă