Gestul care l-ar fi devastat pe prințul Harry în timp ce era de gardă la sicriul Reginei Elisabeta a II-a: „Inima lui e frântă”

1 săptămână in urmă 38

Prințul Harry ar fi rămas „devastat” și după ce inițialele „ER” ale reginei au fost îndepărtate de pe umărul uniformei sale militare în timp ce veghea lângă sicriul ei – după ce prințului Andrew i s-a permis să păstreze cifrul regal, scrie tabloidul britanic Daily Mail.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, s-ar fi gândit să poarte un costum pentru a evita jena în timp ce cei opt nepoți ai monarhului au efectuat aseară o gardă de onoare sumbră în interiorul Westminster Hall.

William și Harry, ambii îmbrăcați în uniformă militară, au stat la fiecare capăt al sicriului bunicii lor. Lor li s-au alăturat verișorii Zara Tindall și Peter Phillips, prințesele Beatrice și Eugenie, precum și Lady Louise Windsor și fratele ei, vicontele Severn. 

Harry, care a participat la acțiuni pe front în timpul a două misiuni în Afganistan, fusese împiedicat anterior să poarte uniforma militară în această săptămână, deoarece nu mai este un membru al familiei regale în activitate.

FWROIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

El a primit permisiunea regelui Charles de a purta haina militară pentru priveghiul din interiorul Palatului Westminster.

Cu toate acestea, ziarul scrie că ducele de Sussex a fost devastat să constate că inițialele bunicii sale au fost șterse de pe umărul uniformei sale, relatează The Sunday Times. Inițialele nu au fost îndepărtate de pe uniforma prințului William.

Potrivit sursei citate, frustrarea lui Harry are legătură cu faptul că prințul Andrew, care, de asemenea, nu mai este un membru al familiei regale în activitate, care a păstrat inițialele pe uniforma de viceamiral, în timp ce copiii reginei au ținut un priveghi vineri seara.

Un prieten al acestuia a declarat pentru ziarul britanice: „Are inima frântă. Să înlăture inițialele bunicii sale a părut ceva intenționat’.

foto: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă