Gest superb făcut de doi ieșeni rivali la titlu în Liga 1. Ionuț Panțîru și Alex Crețu și-au scos tricourile la licitație pentru a ajuta un tânăr care se zbate între viață și moarte

3 săptămâni in urmă 23

Impresionați de drama prin care trece un tânăr de 19 ani din Iași, operat pe creier, doi foști fotbaliști ai Politehnicii Iași, acum rivali la titlu în Liga I, au decis să se implice într-o campanie umanitară și să-l ajute pe „Bobo”.

Ionuț Panțîru, de la FCSB și Alexandru Crețu, de la Universitatea Craiova au oferit spre licitație câte un tricou personalizat de la echipa de club, iar Panți i-a oferit în dar lui Bobo un alt tricou.

La doar 19 ani, Bobo, așa cum îl strigă prietenii, a fost operat pe creier în Germania, după ce a suferit un accident care i-a provocat leziuni severe. Pericolul vital a trecut, dar recuperarea este grea și foarte costisitoare, astfel că fiecare sprijin este extrem de important pentru familia tânărului. Licitația este deschisă până duminică.

Gest superb făcut de doi ieșeni rivali la titlu în Liga 1. Ionuț Panțîru și Alex Crețu și-au scos tricourile la licitație pentru a ajuta un tânăr care se zbate între viață și moarte

Licitația se va încheia duminică, iar inițiatorul campaniei speră să se strângă o sumă cât mai mare de bani pentru a-l ajuta pe Bobo să se facă sănătos.

Bogdan Bobo a intrat în comă după accident.

„Mă bucur că Ionuț Panțîru și Alexandru Crețu s-au alăturat acestei campanii umanitare și sper ca și alți oameni de bine să o facă. Ionuț Panțîru a oferit un tricou spre licitație, iar un altul va ajunge la Bobo, care este mare fan al echipei FCSB. De asemenea, Alexandru Crețu ne-a oferit pentru licitație un tricou cu semnăturile jucătorilor de la Universitatea Craiova. Licitația a pornit de la suma de 250 lei și se va încheia duminică, la ora 23:59. Cei care doresc să liciteze mă pot contacta personal sau o pot face în secțiunea de comentarii pe site-ul www.aloiasi.ro”, a declarat pentru ProSport Filip Petrișor, inițiatorul campaniei.

Potrivit lui Petrișor, Bobo, cum îi spun prietenii, a suferit un accident care i-a marcat viața și i-a spulberat visul de a deveni un bun fotbalist. Acesta locuia în Italia alături de familie, dar s-a gândit să îți facă traiul mai bun și a decis să plece în Germania, la muncă. Cu doar câteva zile înainte de a se angaja, Bobo a avut un accident și s-a lovit puternic la cap, suferind leziuni craniene grave. După acest eveniment, Bobo a intrat în comă și a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

„În ciuda rănilor grave suferite, pericolul de moarte a trecut, iar Bobo are șanse mari la viață. Recuperarea este însă grea și foarte costisitoare, astfel că orice sumă de bani este importantă pentru familia lui. Pentru tricoul lui Crețu s-a licitat suma de 1.400 de lei, iar o altă persoană care a licitat a oferit ca donație 200 de euro. Până în acest moment am obținut suma de 800 de lei pentru tricoul lui Panțîru, dar licitația rămâne deschisă până duminică”, a completat Filip Petrișor.

Cei care vor să-l ajute pe Bobo o pot face donând sume de bani în următorul cont în euro deschis pe numele mamei lui Bobo, Chihaia Gabriela: IBAN IT43A0103024504000001255761

 

 

The post Gest superb făcut de doi ieșeni rivali la titlu în Liga 1. Ionuț Panțîru și Alex Crețu și-au scos tricourile la licitație pentru a ajuta un tânăr care se zbate între viață și moarte appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă