Gest incredibil al lui Gigi Becali, chiar înainte de Crăciun! Ce l-a pus pe Alexandru Tudor să cumpere cu 175.000 de euro: FCSB a luat 14 dintr-o lovitură, din Rusia

3 săptămâni in urmă 53

Gigi Becali a făcut un gest incredibil înainte de Crăciun, iar „moftul” patronului de la FCSB l-a costat o adevărata avere.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că nu are de gând să mai investească la FCSB și o să reducă plafonul de salarii de la gruparea roș-albastră, dar investește banii în alte lucruri.

Afaceristul care o finanțează pe FCSB este cunoscut pentru faptul că este foarte credincios și a dovedit acest lucru încă o dată.

Gest incredibil al lui Gigi Becali, chiar înainte de Crăciun

Gigi Becali a construit o biserică la baza de pregătire a celor de la FCSB, iar latifundiarul din Pipera l-a pus pe Alexandru Tudor, fostul arbitru din Liga 1 care a devenit mâna dreaptă a lui Becali, să se ocupe de cumpărarea și instalarea unor clopote care au costat aproape 150.000 de euro.

Surprinzător este faptul că Gigi Becali nu a cumpărat în nume personal obiectele bisericești de care avea nevoie la baza de pregătire din Berceni, ci le-a plătit prin intermediul clubului FCSB, anunță GSP.ro. Trupa roș-albastră ar fi achitat nu mai puțin de 145.000 de euro ca să cumpere 14 clopote, iar cel mai mare care are doi metri și cântărește 4,3 tone a costat 100.000 de euro.

Asta nu e tot! Pentru a putea să aducă cele 14 clopote la baza din Berceni a vicecampioanei României din Rusia, FCSB a mai achitat 30.000 de euro taxe vamale. Astfel, investiția totală a clubului din Liga 1 pentru obiectele bisericești ajunge la 175.000 de euro.

Nu mai dau eu banii lui Dumnezeu ca să se joace unii cu o minge. Clubul mai are bani pentru încă două sezoane, că am încasat suma de la Parma pentru Man și va mai pleca acum și Florin Tănase. Cât timp mai am fotbaliști de vândut, mergem mai departe. Când n-o să mai vând pe nimeni, n-o să dau de la mine niciun leu ca să completez bugetul. Cinci sute la sută, nu mai pun niciun ban!” – Gigi Becali.

The post Gest incredibil al lui Gigi Becali, chiar înainte de Crăciun! Ce l-a pus pe Alexandru Tudor să cumpere cu 175.000 de euro: FCSB a luat 14 dintr-o lovitură, din Rusia appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă