Gest impresionant al unui jucător al naționalei României! Suma uriașă donată pentru renovarea spitalelor

1 lună in urmă 20

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Codin Maticiuc, iniţiatorul acţiunii "Spitale publice din bani privaţi", a relatat pe contul său de Facebook cum Dragoș Grigore, prin intermediul soției sale, a donat 20 de mii de euro cauzei pe care o sprijină. Maticiuc a fost impresionat de gestul fotbalistului și a dezvăluit că suma depășește donațiile "făcute de firme mari, milionari și branduri".

38 de selecții a adunat Dragoș Grigore la naționala României500 de mii de euro este cota fundașului, potrivit Transfermarkt

Dragoș Grigore a donat 20 de mii de euro pentru campania "Spitale publice din bani privaţi"

"'- Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am numărul tău de la Marius Nicolae.'

Așa și-a început mesajul jucătorul echipei naționale. Apoi mi-a spus că își dorește sa doneze pentru #spitalepublicedinbaniprivati, inițiativa mea de a renova spitale de stat. Mi-a spus că este dorința lui și a soției sale și ca ea se va ocupa de donație el fiind în cantonament. Câteva ore mai târziu aveam în cont 20.000 de euro de la ei. 20.000! După Bendeac care a donat în decembrie 100.000, familia Grigore depășește și ea donații făcute de firme mari, milionari și branduri.

Am început să mă gândesc ce înseamnă pentru mine echipa națională. Mi-ar plăcea să îi văd alături pe Dragoș Grigore, Marius Nicolae și Adrian Mutu pe care l-am cunoscut într-un club și mi-a spus ca a doua zi cum se trezește vine cu mine sa joace fotbal cu copiii mei de la orfelinat. O echipă națională care au făcut pentru țară și lucruri nelegate de profesia din care au trăit.

I-am scris lui Dragoș:
'- Pot povesti asta?
- Cum vrei tu...nu țin neaparat dar nici nu ma deranjează dacă spui... Ne place sa facem bine în liniște.'
Da, oamenii ăștia există . L-am convins apoi cât de important este sa mă lase sa povestesc. Acest exemplu sa fie cunoscut. Poate alții îl vor urma, fie și doar printr-un sms la 8845 cu textul "FACEM" pentru ăia 2 euro lunari. A acceptat.

Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ. Știu dragul meu Dragoș că îți place sa faci "binele în liniște", iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am sa pot de tare. Iar voi ați face bine sa dați share. Sa audă toată țara, să preia ziarele știrile care contează. Mulțumesc. Și lui și vouă", a scris Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.

Ilie Năstase și Țiriac Jr au contribuit și ei la inițiativa lui Codin Maticiuc

În perioada Sărbătorilor, vloggerul Selly şi cântăreaţa Alina Eremia i-au dat o mână de ajutor lui Codin Maticiuc şi au colindat mai multe persoane cunoscute ale vieţii publice din România.

Cei trei au cântat şi au recitat , în funcţie de voce, desigur :), colinde pentru Ilie Năstase, Ion Ion Ţiriac, Cristina Ich, Nicole Cherry, Inna şi Elena Băsescu, iar la final a fost anunţată o sumă impresionantă. Cei 28.000 de mii de euro au mers către Secţia de Oncologie Pediatrică a Spitalului Fundeni, cea la care Maticiuc se implică în ultima perioadă pentru o renovare care să le ofere condiţii mai bune micuţilor care trec prin suferinţe mari.

Etichete: dragos grigore , codin maticiuc , dragos grigore donatii , spitale publice din bani privati
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă