Gest extrem făcut de o femeie din București. A lăsat două verighete și un bilet de adio, iar mai apoi a fugit de acasă: „Sper să mă poți ierta”

1 lună in urmă 2

Un eveniment nefericit a avut în această dimineață într-o familie din București. O femeie și-a părăsit căminul conjugal, lăsând cele două verighete și un bilet de adio. Soțul, disperat de ce s-ar putea întâmpla, a sunat imediat la 112 pentru a solicita ajutor. Mai multe echipaje de intervenție s-au mobilizat în căutarea fugarei.

Ce a transmis în biletul de adio

Nenorocirile zilnice care au loc în România par să fie fără de sfârșit, astfel că mulți oameni aleg să-și ia viața în cele mai neobișnuite și teribile moduri. Un incident trist petrecut în această dimineață s-ar fi putut termina cu o adevărată tragedie, dacă soțul femeii și autoritățile nu ar fi acționat în timp util.

O femeie din București și-a lăsat verigheta lângă cea a soțului, alături de un bilet de adio în care îi ura soțului să fie fericit și să o ierte pentru ce a făcut. Pentru că nu a putut rămâne nepăsător la cele trăite, bărbatul a anunțat imediat Poliția, moment în care zeci d epompieri, negociatori și polițiști s-au mobilizat într-un mod impresionant pentru a găsi femeia, înainte să fie prea târziu.

După mai multe căutări, femeia a fost găsită în zona Dimitritov, aceasta anunțându-și soțul că dacă va observa forțe de ordine, se va arunca în fața mașinilor. Aceasta a fost preluată de echipajele de Salvare si transportată la Spitalul de Psihiatrie „Prof.Dr. Alexandru Obregia” din Capitală.

Vă reamintim că aceasta lăsase un bilet de adio prin care își cerea iertare de la soț, dorindu-i să fie fericit.

„Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit. Sper să mă poți ierta. Din suflet îți doresc să îți găsești fericirea, să duci viața pe care eu nu am știut să o duc și să o apreciez”, a scris femeia.

Un jandarm de la Centrala Nucleară de la Cernavodă a vrut să se sinucidă

Un alt caz halucinant a avut loc la Centrala de la Cernavodă, acolo unde un subofițer care se afla în timpul muncii s-ar fi împușcat în zona capului. Colegul care l-a găsit pe bărbat după nenorocire a solicitat intervenția rapidă a echipajelor medicale. Medicii ajunși cu un ecliopter SMURD au efectuat toate manevrele de resuscitare posibile, iar ulterior bărbatul a fost intubat și transportat la spital.

“În momentul de față pot să vă confirm că avem un incident la nivelul Unității Speciale. Un coleg, jandarm, din informațiile pe care le am până acum, o posibilă tentativă de suicid. Colegul nostru a intrat în serviciu astăzi, de dimineață, nu a prezentat niciun indiciu că ar fi urmat o asemenea tragedie.

I s-a acordat primul ajutor, a fost ridicat de serviciul de ambulanță și a plecat către o unitate medicală.
Colegul făcea parte dintr-o echipă de intervenție și la un moment dat s-a izolat într-o anumită cameră și acolo s-a întâmplat.

Nu cunoaștem, deocamdată, ce l-a împins spre un asemenea gest”, a transmis Nicolae Dan, purtător de cuvânt al unității de jandarmi Cernavodă.

The post Gest extrem făcut de o femeie din București. A lăsat două verighete și un bilet de adio, iar mai apoi a fugit de acasă: „Sper să mă poți ierta” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă