Gest extrem comis de un copil de doar 12 ani! Lockdown-ul l-a făcut să-și ia viața. „Covid mi-a ucis fiul”

2 săptămâni in urmă 12

Restricțiile impuse în pandemie și faptul că a fost nevoit să stea o perioadă îndelungată departe de apropiații săi l-au făcut pe un copil de 12 ani să recurgă la un gest șocant.

După ce a stat luni de zile doar în casă, băiatul nu a mai suportat și a decis să-și pună capăt zilelor. A mărturisit că se simțea „singur și trist”.
Băiatul a fost găsit fără viață de către sora lui mai mică, în vârstă de doar opt ani.

Tatăl lor, Brad Hunstable, în vârstă de 42 de ani, și-a amintit de momentul ”oribil” în care a încercat să salveze viața fiului său Hayden, în casa familiei din oraşul Aledo, Texas, potrivit dailystar.co.uk.

Bărbatul a explicat că sinuciderea băiatului a avut loc cu trei zile înainte de cea de-a 13-a aniversare. Dacă nu ar fi fost pandemia, el încă ar fi fost în viață, a mai spus tatăl său.

Eram doar eu, Kinlee și Hayden acasă. Fusese o fereastră de 30 de minute de când Hayden urcase la etaj. Atunci fiica mea a fugit și mi-a spus că Hayden s-a spânzurat. Am fugit acolo, l-am lăsat jos și am încercat să-l salvez. Dar nu l-am putut salva. El a plecat. Am trăit ceva oribil în acea zi și nu-i doresc nimănui. Încă mai am coșmaruri”, a explicat el.

„Covid mi-a ucis fiul. Cred că Hayden ar fi în viață și astăzi dacă pandemia de Covid nu s-ar fi întâmplat niciodată”.

Copilul a fost foarte afectat când școala s-a închis, în luna martie a anului 2020, fiind nevoit să învețe în regim online. Tatăl a povestit că au fost momente când comportamentul băiatului îl deranja foarte tare. Atunci când i s-a spus că nu își poate vedea prietenii de ziua lui, băiatul a spart două monitoare de calculator de furie.

Citiți și Gest şocant, un golgheter de top s-a sinucis la 30 de ani. Fotbalistul a fost găsit împuşcat în casă

Citiți și Două femei, înjunghiate mortal în oraşul scoţian Kilmarnock. Presupusul criminal s-a sinucis
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă