Gest controversat al lui Tanczos Barna. Ministrul Mediului ascultă în genunchi imnul Ținutului Secuiesc FOTO

1 săptămână in urmă 44

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 13:14

58 citiri

Gest controversat al lui Tanczos Barna. Ministrul Mediului ascultă în genunchi imnul Ținutului Secuiesc FOTO

Tanczos Barna

Tanczos Barna, ministrul Mediului din România, a fost prezent la finala Cupei României la hochei pe heață, Sport Club Miercurea Ciuc - Steaua (5-0), iar la finalul partidei a făcut un gest controversat în timpul intonării imnului Ținutului Secuiesc.

Gruparea din Miercurea Ciuc a câștigat trofeul Cupei României în fațapropriilor suporteri, astfel că jucătorii au celebrat succesul împreună cu fanii harghiteni.

Clipele de bucurie de pe gheață au fost trăite la fața locului și de ministrul Mediului, Tanczos Barna, care n-a ezitat să coboare în spațiul de joc și să se alăture hocheiștilor aflați în genunchi atunci când din tribune s-a auzit controversatul imn al Ținutului Secuiesc.

Citeste si:

Programul ”Rabla pentru electrocasnice” ar putea fi modificat. ”Anomalia” sesizată de Tanczos Barna

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri, 14 septembrie, că are rezerve în ceea ce priveşte programul ”Rabla pentru Electrocasnice”. Ministrul a precizat că doar 40% dintre...

 ”Fără niciun efort deosebit dacă suntem un pic mai atenţi”

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, s-a declarat convins miercuri, 14 septembrie, că românii vor putea cu ”un pic de atenție” să facă economie la consumul de energie electrică, așa cum...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă