Germania nu se joacă » 4 jucători interziși în hotel pentru că nu sunt vaccinați

2 săptămâni in urmă 15

Articol de - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021, 14:07 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 14:08

Kimmich, Musiala, Gnabry și Choupo-Moting nu mai au voie să se cazeze cu echipa Germaniei deoarece nu sunt vaccinați și nici n-au trecut recent prin boală, ca să fi dezvoltat anticorpi. Măsurile sunt parte din ultimele restricții impuse în Germania, după o nouă explozie a numărului de infectări cu COVID-19.

Deși am fost loviți crunt de al 4-lea val de infectări cu COVID-19, la noi jucătorii vaccinați și aceia care n-au făcut-o încă pot fi cazați în același hotel și pot lua loc la aceeași masă. Nemții, în schimb, au trecut la măsuri drastice, iar primul club afectat este chiar liderul Bundesligii, Bayern Munchen. 

„Mai umbli cu bărbați însurați?” » Jucătoarea de la PSG bătută cu ranga: „Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”

PSG

„Mai umbli cu bărbați însurați?” » Jucătoarea de la PSG bătută cu ranga: „Au dat la picioare, voiau să-mi termine cariera”

4 jucători din naționala Germaniei nu au voie în hotel, fiindcă e spațiu închis

Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Serge Gnabry și Eric Maxim Choupo-Moting nu mai au voie în hotelul echipei, „Maximilian‘s", considerat un spațiu închis, pentru că nu s-au imunizat și nici nu fac parte dintre aceia reveniți după ce au trecut recent prin boală, ca să fi dezvoltat anticorpi. 
 

Acestea sunt parte din restricțiile impuse în Germania, după o nouă explozie a numărului de infectări cu COVID-19. 

Cei patru s-au aflat în izolare, după ce au intrat în contact cu coechipierul Nicklas Suele, testat pozitiv la ultima acțiune a echipei naționale. 

Kimmich, Musiala și Gnabry au ratat meciurile Germaniei cu Liechtenstein (9-0) și Armenia (4-1), însă acum sunt ok. Suele, în schimb, mai are nevoie de câteva zile, precum și de un test negativ înainte de a reveni la antrenamente.

Politicul pune presiune 

Primul ministru al Bavariei, Markus Söder, s-a exprimat „pentru obligativitatea vaccinării în cazul anumitor profesii". Și consideră că "aici poate fi luat în calcul și domeniul fotbalistic. 

Ar fi mesajul potrivit pentru unitatea fani-jucători. Nu poți să le permiți accesul în stadion doar suporterilor imunizați, dar pe teren să ai și fotbaliști nevaccinați".

Citește și: 

Van Gaal, supraom! A calificat Olanda din scaunul cu rotile: „Pentru a antrena, îți trebuie doar creier”

Daniel Mândroiu sau Danny Mandroiu » Cine e jucătorul cu tată român dorit de Celtic

Playtech: ȘOC! Cauza morții lui Dan Țandea s-a aflat. Ce au descoperit medicii la necropsie


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă