Gerard Pique și-a publicat salariul pe Twitter! Barcelona, comunicat dur: „Nepotrivit și neprofesionist”

1 săptămână in urmă 10

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 12:21 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 12:39

Gerard Pique (34 de ani) și FC Barcelona au reacționat public după ce jurnalistul Lluis Canut a prezentat o listă cu presupusele salarii pe care jucătorii blaugrana le-ar încasa. Fundașul spaniol a dezvăluit pe Twitter câți bani primește de fapt!

Jurnalistul Lluis Canut a prezentat la postul regional de televiziune TV3 o listă cu presupusele salarii le care jucătorii de la FC Barcelona le-ar încasa. Potrivit acestuia, Gerard Pique ar încasa 28 de milioane de euro, podiumul celor mai bine plătiți jucători ai Barcelonei fiind completat de Sergio Busquets, cu 23 de milioane, și cuplul Jordi Alba - Samuel Umtiti, ambii cu salarii de 20 de milioane de euro anual.

Sumele prezentate, unele uriașe pentru un club care se confruntă cu datorii majore, au provocat reacții ferme din tabăra Barcelonei.

Optimile Cupei Spaniei au fost stabilite » Duel de foc pentru Barcelona + Derby Sevillano!

SPANIA

Optimile Cupei Spaniei au fost stabilite » Duel de foc pentru Barcelona + Derby Sevillano!

Gerard Pique și-a dezvăluit salariul pe Twitter! 

Gerard Pique a publicat un mesaj pe contul personal de Twitter, în care a arătat că pe 30 decembrie 2021 a încasat aproximativ 2,3 milioane de euro. Suma ar reprezenta 50% din salariul său de bază.

„Personaje ca acesta (Canut) taxează televiziunile publice pentru a-și apăra prietenii! Aici este 50% din salariul meu de bază, primit pe 30 decembrie. Respectă-te puțin”, a scris Pique.

Personatges com aquest cobrant d’una televisió pública per defensar els seus amics. Aquí tens el 50% de la meva nòmina cobrada a 30 de desembre. Respecta’t una mica. https://t.co/luHsMMqJD8 pic.twitter.com/l4IAtqvexU

— Gerard Piqué (@3gerardpique) January 7, 2022

Reacție dinspre FC Barcelona: „Sumele sunt eronate. Pique, Busquets și Alba au renunțat la o parte din salarii în vară”

O reacție a venit și din partea clubului, care a publicat un comunicat oficial.

Cu privire la comentariile făcute de domnul Lluis Canut la TV3, FC Barcelona dorește să clarifice următoarele chestiuni: 

1. Informații despre salariile anumitor jucători de la prima echipă nu au fost oferite de către club, iar originea lor este necunoscută. 

2. În orice caz, sumele prezentate sunt eronate și nu corespund realității. Pe deasupra, în cazul primilor jucători la care s-a făcut referire (n.r. - Pique, Busquets și Alba), sunt prezentate sume fixe. De fapt, salariile lor variază, dar acele sume nu ar putea fi atinse niciodată. 

3. De asemenea, este fals că tot ceea ce ar fi făcut jucătorii mai sus menționați ar fi să își amâne primirea salariilor. De fapt, domnii Pique, Busquets și Alba au renunțat la o parte din salarii atunci când au semnat contracte noi în vară. 

Considerăm că prezentarea acestor informații drept adevărate este nepotrivită, neprofesionistă și făcută cu rea-credință. Regretăm că astfel de informații, care afectează drepturile personale ale jucătorilor și care sunt confidențiale, sunt furnizate.

- fcbarcelona.es 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Christian Eriksen, așteptat în Premier League: „Ușa este mereu deschisă”

Șumudică, mesaj la miezul nopții, după încă un eșec în Turcia: „Mi-e frică de cum voi reacționa. Imposibil să accept!”

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă