Gerard Pique și-a făcut public salariul pe rețelele de socializare! Ce l-a scos din minți pe fundașul Barcelonei

1 săptămână in urmă 14

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Jurnalistul spaniol Lluis Canut a făcut publice sumele încasate de fotbaliștii Barcelonei, niște sume exorbitante având în vedere situația dificilă din punct de vedere financiar pe care o traversează formația blaugrana.

Gerard Pique și-a făcut public salariul pe rețelele de socializare! Ce l-a scos din minți pe fundașul Barcelonei

Potrivit Mundo Deportivo, cei mai bine plătiți jucători din lotul catalanilor sunt cei trei căpitani, Gerard Pique (28 de milioane de euro), Sergio Busquets (23 de milioane de euro) și Jordi Alba (20 de milioane de euro). Totuși, Gerard Pique a acceptat reducerea salariului și, acum, ar încasa 23 de milioane de euro, la egalitate cu Busquets.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

La egalitate cu Jordi Alba s-ar afla Samuel Umtiti, cel care ar putea fi transferat în următoarele zile.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Dezvăluirea lui Canut l-a scos din minți pe Gerard Pique care și-a făcut publice încasările din luna decembrie pe rețelele de socializare și a adăugat și un mesaj sugestiv.

Personaje ca acesta se agață de o televiziune publică pentru a-și apăra amicii. Aici este 50% din salariul meu, încasat în luna decembrie. Respectă-te puțin”, a scris Pique pe Twitter.

Potrivit fotografiei distribuit de Gerard Pique, jumătate din salariul său la Barcelona este de 2.328.884.39 milioane de euro.

Gerard Pique și-a micșorat salariul în vară pentru a o ajuta pe Barcelona

Spre finalul verii, fundașul catalan și-a dat acordul pentru a-și micșora salariul, ca Barcelona să-i poată înregistra pe jucătorii transferați în acea perioadă de mercato.

A trebuit să fiu primul care face asta repede, din cauza problemelor de înregistrare. Asta e o familie, suntem toți împreună, toți căpitanii au avut intenția, din primul moment, să se adapteze la ceea ce avea nevoie clubul și aceasta este decizia pe care am luat-o, suntem mândri de ea.

Uneori există neînțelegeri. Am fost în legătură cu Sergi, Busquets și Jordi și am încercat să ajungem la un acord. Cu câteva ore înainte de începerea ligii, aveau nevoie de cineva care să facă asta pentru a putea înregistra noii jucători, știu că mai sunt și alții pe cale să o facă”, a spus Pique, citat de Goal.com.

Etichete: barcelona , la liga , gerard pique , salariu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă