Gerard Pique, devastat după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona. Mesajul tulburător postat pe rețelele sociale

2 luni in urmă 25

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Rapid, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Mesajul lui Gerard Pique după plecarea lui Leo Messi de la Barcelona

Vestea plecării starului argentinian a făcut înconjurul planetei și a generat milioane de reacții din partea suporterilor, dar și din partea foștilor săi coechipieri.

Gerard Pique, unul dintre liderii vestiarului formației catalane, a postat, pe rețelele sociale, un mesaj emoționant.

"Nimic nu va mai fi la fel. Nici Camp Nou, nici Barcelona, nici noi. După peste 20 de ani la club, tu nu vei mai purta tricoul Barcei. Realitatea este, uneori, foarte dură. Ne-am întâlnit în anii 2000, aveam 13 ani şi o carieră înainte. Şi ce carieră! O nebunie!

În primul meu sezon, după întoarcerea la FC Barcelona, noi am câştigat tripla şi tu ai devenit cel mai bun jucător din toate timpurile. [...] Atunci a început legenda. Ce a urmat după este istorie. Acum pleci, dar ştiu că într-o zi vei reveni. Mai sunt lucruri de făcut. Distrează-te, profită de locul în care vei merge şi continuă să câştigi aşa cum doar tu ştii să o faci. Aici, ne vei lipsi. Te iubesc, Leo", este mesajul postat de Pique pe reţelele de socializare pentru Messi.

Leo Messi semnează cu PSG

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, PSG a pregătit deja și contractul pe care i-l va propune lui Lionel Messi, iar salariul este unul ”monstruos”.

Clubul din Paris este gata să-i plătească lui Lionel Messi 50 de milioane de euro pe an, sumă care poate crește din bonusuri de performanță consistente și drepturi de imagine, așa cum se întâmpla în cazul argentinianului și la Barcelona.

De asemenea, contractul pregătit de PSG s-ar întinde pe o perioadă de trei ani.

Doi dintre actualii jucători din lotul lui PSG, Angel Di Maria și Neymar, sunt implicați direct în mutare. Conform sursei citate, cei doi jucători încearcă să-l convingă pe Lionel Messi, cu care sunt prieteni în afara terenului, că PSG este varianta cea mai bună pentru continuarea carierei argentinianului.

Etichete: barcelona , leo messi , gerard pique
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă