Georgina Rodriguez și-a pus fanii pe jar după ce a pozat într-un body senzual, în timp ce Cristiano Ronaldo juca pentru Juventus în Cupa Italiei

2 săptămâni in urmă 9

Modelul hispanic Georgina Rodriguez a dezvăluit unul dintre elementele noii sale colecții, după ce a pozat într-un body cu care i-a năucit pe urmăritorii ei de pe rețelele sociale.

Tânăra de 27 de ani a profitat de pauza forțată de pandemia de coronavirus pentru a-și prezenta noua colecție Effek.

Georgina Rodriguez a postat pe contul său de Instagram un clip video în care apare într-un body din noua sa colecție Effek

Modelul de 27 de ani Georgina Rodriguez are un număr impresionant de 23,5 de milioane de urmăritori pe Instagram, pentru care a postat un scurt videoclip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Partenera lui Cristiano Ronaldo, cu care are un băiețel de 4 ani, apare în clipul cu pricina în ipostaze senzuale pentru a-și promova noua colecție Effek. Ținuta este una cât se poate de sumară: un body care a lăsat la vedere formele trupului ei.

Postarea video se încheie cu mesajul sugestiv „F**K” , care l-a făcut pe un fan să exclame pur și simplu: „Wow”. Un altul a adăugat: „Yayy, în sfârșit”.

Postarea vine la scurt timp după ce Georgina Rodriguez (27 de ani)  și Cristiano Ronaldo (36 de ani) și-au serbat zilele de naștere, la un interval de o săptămână, la Torino, într-un decor de poveste de iarnă, cu multă zăpadă.

The post Georgina Rodriguez și-a pus fanii pe jar după ce a pozat într-un body senzual, în timp ce Cristiano Ronaldo juca pentru Juventus în Cupa Italiei appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă