Georgina Rodriguez, la al treilea tatuaj. Un singur cuvânt și peste 2,5 milioane de aprecieri în mai puțin de 24 de ore

6 zile in urmă 24

  • Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - CFR Cluj, luni, 20:30, Digi Sport 1

Georgina Rodriguez, la al treilea tatuaj. Ce cuvânt și-a inscripționat ”cea mai vanitoasă vedetă din lume”

Format dintr-un singur cuvânt, tatuajul ”s-a bucurat” de foarte multe aprecieri din partea celor care o urmăresc pe iubita lui ”CR7”.

Galerie Foto

Georgina și Cristiano au profitat de timpul liber apărut inopinat după ce partida dintre Manchester United și Leeds a fost amânată, ca de altfel întreaga etapă a 7-a, ca urmare a decesului Reginei Elisabeta a II-a și au petrecut câteva zile la soare în Portugalia.

Fosta asistentă de vânzări s-a mândrit cu noul ei tatuaj. Partenera starului portughez și-a inscripționat pe mână cuvântul ”mama” și a dorit să împărtășească această schimbare și cu fanii ei. Peste 2,5 milioane de aprecieri a primit fotografia.

Motivul pentru care Georgina Rodriguez a fost numită "cea mai vanitoasă vedetă din lume"

Muzica orașelor este pașaportul tău către locurile care au oferit lumii 6 dintre cei mai mari compozitori. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 20:00

Georgina Rodriguez a ajuns astfel la al treilea tatuaj. În august ea și-a făcut al doilea tatuaj, la doar câteva zile după primul.

Mai întâi, Georgina și-a tatuat pe brațul stâng un înger care ține în brațe o lună. Imaginea are o însemnătate specială pentru ea și Cristiano. Tatuajul face referire la momentul tragic din viața celor doi, pierderea unui copil la naștere.

Al doilea tatuaj reprezintă un mesaj de dragoste pentru fotbalist. Georgina și-a tatuat o inimă între literele “C” și “G”, inițialele celor doi. Pe Instagram, ea a pus o poză cu tatuajul, alături de mesajul “pe piele, în suflet și în inimă”.

Georgina Rodriguez a primit ulterior critici din partea internauților și ceea ce s-a vrut a fi o dovadă de dragoste față de Cristiano Ronaldo s-a întors împotriva ei, scrie Marca.

Modelul argentinian, care are peste 39 de milioane de urmăritori pe Instagram, s-a confruntat cu mai multe comentarii negative la postarea cu tatuajul dedicat lui CR7.

Mai mulți urmăritori au criticat-o pe Georgina Rodriguez și au acuzat-o că s-a folosit de acest moment pentru a-și etala bijuteriile.

"Ok, ai diamante și bijuterii.", a fost unul dintre comentarii. "Este cea mai vanitoasă vedetă din lume", a postat un alt urmăritor.

Etichete: cristiano ronaldo , manchester united , ronaldo united , georgina rodriguez , georgina tatuaje


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă