Georgina Rodriguez i s-a alăturat lui Cristiano Ronaldo în Manchester! Iubita și copiii starului portughez au călătorit ca adevărate VIP-uri | FOTO

1 lună in urmă 52

Cristiano Ronaldo, atacantul în vârstă de 36 de ani al lui Manchester United, și-a adus iubita și copiii în Anglia, la scurt timp după ce a semnat contractul.

În urmă cu câteva zile, Cristiano Ronaldo a semnat cu Manchester United, echipă la care revine după 12 ani.

Juventus Torino l-a cedat pe starul portughez la Manchester United în schimbul sumei de 15 milioane de euro, care poate fi plătită în cinci ani, plus încă 8 milioane de euro pentru alte obiective.

Georgina Rodriguez i s-a alăturat lui Cristiano Ronaldo în Manchester. A călătorit în lux cu copiii portughezului

Georgina Rodriguez a călătorit în lux alături de copiii lui Cristiano Ronaldo, către Manchester.

Aceștia s-au îmbarcat într-un avion privat, apoi au fost preluați de la aeroport și au călătorit într-un bolid de lux, iar frumoasa brunetă originară din Argentina a publicat pe Instagram câteva imagini cu ea și copiii.

„Casă, dulce casă”, a scris Georgina, pe Instagram, unde a publicat o poză cu o ciocolată branduită cu emblema lui Manchester United, semn că ea, Cristiano Ronaldo și copiii s-au stabilit deja în Marea Britanie.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună din anul 2016 și au împreună o fetiță, Alana Martina, în vârstă de aproape patru ani. Frumoasa brunetă are grijă și de ceilalți trei copii ai starului portughez: Cristiano Jr. (11 ani) și gemenii Eva Maria și Mateo (4 ani).

Cristiano Ronaldo, scrisoare emoționantă după revenirea la Manchester United

„Oricine mă cunoaște, știe despre dragostea mea nemuritoare pentru Manchester United. Anii pe care i-am petrecut la acest club au fost absolut incredibili și drumul pe care l-am parcurs împreună este scris cu litere de aur în istoria acestei instituții mărețe.

Nici nu pot să exprim în cuvinte ceea ce simt acum, după ce am văzut cum întoarcerea mea pe Old Trafford a făcut înconjurul lumii. Este ca un vis devenit realitate, după ce m-am întors de atâtea ori pentru a juca împotriva lui Manchester United, și chiar ca adversar am simțit mereu iubirea și respectul fanilor din tribunele de pe Old Trafford. Este sută la sută absolut materia primă din care sunt făcute visele!

Istoria a fost scrisă în trecut și va mai fi scrisă încă o dată! Aveți cuvântul meu de onoare! Sunt chiar aici! Sunt înapoi acolo unde este locul meu! Haideți să o facem împreună să se mai întâmple o dată! P.S. Sir Alex, asta este pentru tine…”, este mesajul emoționant al superstarului Cristiano Ronaldo, adresat fanilor lui United și fostului său manager, legendarul Sir Alex Ferguson.

The post Georgina Rodriguez i s-a alăturat lui Cristiano Ronaldo în Manchester! Iubita și copiii starului portughez au călătorit ca adevărate VIP-uri | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă