Georgina Rodriguez dezvăluie cum trăia înainte de relația cu Cristiano Ronaldo: „Trăiam într-un apartament care era cameră de depozitare”

1 săptămână in urmă 20

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 12:09 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 12:23

Georgina Rodriguez (27 de ani), însărcinată în cinci luni cu gemeni, a povestit cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United.

Frumoasa brunetă, despre care Netflix va lansa un documentar pe 27 ianuarie, de ziua ei, a povestit cât de greu i-a fost când s-a mutat în Madrid, din Argentina, și cum trăia înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodriguez dezvăluie cum trăia înainte de relația cu Cristiano Ronaldo: „Trăiam într-un apartament care era cameră de depozitare”

„Mutarea mea la Madrid a fost oribilă. Căutam un apartament ieftin, care să coste maximum 300 de euro pe lună. Am ajuns într-unul care fusese cameră de depozitare.

Iarna era foarte frig, iar vara era foarte cald. Viața mea s-a schimbat când l-am cunoscut pe Cristiano Ronaldo”, a spus Georgina, potrivit The Sun.

Georgina l-a cunoscut pe fotbalist când lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci, unde primea 15 euro pe oră. „Înainte vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez”, adăuga Georgina.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au o fiică în vârstă de 3 ani, Alana și urmează să mai aibă doi copii. Cristiano Ronaldo are alți 3 copii, pe care îi crește alături de Georgina.

„Dragoste la prima vedere” pentru Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo 

În urmă cu doi ani, Georgina a povestit cum s-a întâlnit cu fotbalistul care are 5 „Baloane de Aur” în palmares. 

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată.  Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea. 

Citește și: 

Fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo face înconjurul lumii: cum s-a îmbrăcat de Revelion

Motivul pentru care Adele trebuie să-i plăteasca 50 de milioane de euro lui Sylvester Stallone

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă