Georgiana Onea a murit la doar 21 de ani. Diagnosticul fatal i-a fost pus după o accidentare banală

1 lună in urmă 34

Liga 1: Voluntari - UTA, marți, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - FCSB, marți, 20:00, Digi Sport 1

Georgiana s-a luptat aproape patru ani pentru viaţa sa. A fost foarte curajoasă întotdeauna, iar acest lucru este evident şi din postarile pe care le-a făcut pe Facebook. 

Georgiana Onea a aflat că are cancer osos după o accidentare banala, la gleznă

Georgiana Onea a învăţat în Adjud, la Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. I-a plăcut foarte mult fotbalul şi de aceea a evoluat la formația feminină FC Onești. De altfel, o accidentare la fotbal a dus la descoperirea teribilei maladii. 

Pe 7 mai 2017, în timpul meciului dintre FC Onești și Venus Maramureș, Georgiana a fost lovită în gleznă. A sperat, ca orice sportiv, că este vorba doar despre o accidentare banală. Din păcate, lucrurile s-au dovedit gave, foarte grave. Georgiana a făcut ulterior mai multe investigaţi, iar diagnosticul a căzut ca o secure: Sarcomul Ewang. Adică un cancer osos.

Familia nu avea toată suma necesară unei operaţii în Italia, dar mulţi s-au implicat în adunarea fondurilor necesare pentru ca intervenţia să fie efectuată la Roma, la clinica Regina Elena.

Operaţia a fost realizată în iulie 2018, după ce înainte a fost internată o perioadă lungă la Spitalul Municipal din Bucureşti, la "Oncologie". Italienii i-au spus că totul a ieşit bine şi ei sunt mulţumiţi de rezultat, aşa că Georgiana spera să-şi reia viaţa normală de dinainte.

Informaţia tristă a fost publicată de ziaruldevrancea.ro.

Postarea Georgianei Onea după operaţie suferită în Italia

"Hei dragii mei, vreau sa va dau vestea cea mare😊😊. Ieri am făcut operatia și a fost reușită cu succes... datorita echipei de medici din Institutul de Tumori Regina Elena din Roma!❤❤❤Operatia a durat 5 ore.VREAU în primul sa le multumesc tuturor celor care sau rugat pentru mine și care mi-au fost alaturi la bine și greu💪💪😍😍😍. Si întregii echipe din Spitalul Municipal din București "secția Oncologie " care mi-au fost ca o familie, vreau sa le spun dacă, în caz de vad acest mesaj, ca le iubesc enorm de mult❤❤". Ca mi-au suportat toate mofturile mele 🙈🙈😍😍😜
Sper ca bunul Dumnezeu sa ma ajute încontinuare ca și pana sa nu ajung sa mai trec încă o data prin ce am trecut👏👏👏
Încă mai am un drumul lung de parcurs și greu din punct de vedere fizic, psihic, dar speram sa fie totul bine! 😍😊😊
Încă o data mulțumesc tuturor din suflet!", scria sportiva pe Facebook.

Pe 6 ianuarie 2021, Georgiana le mulţumea celor care au fost alături de ea, printr-o nouă postare pe Facebook

"Bună dragii mei, vreau sa le mulțumesc din suflet tuturor celor ce și-au făcut timp și care v-ați gândit la mine prin a-mi ura" La mulți ani! "si multe alte gânduri minunate. 🤗Mulțumesc lui Dumnezeu din suflet ca existați în viata mea și ca îmi faceți mereu zilele mai frumoase și de multe ori mult mai ușoare! 🤗În mintea mea sunt multe alte cuvinte ce mi-aș dori sa vi le transmit, dar ma voi opri aici din motiv de-a nu va plictisi! 🙏🏻❤️Sunteți atât de minunați oameni buni🤗Văzându-va gândurile minnuate transmise în privat, îmi dau seama cât de mult însemn pentru voi, și pentru asta mi-ați transmis emoții greu de stăpânit! 😢🤗❤️Dumnezeu sa va dea sănătate si fericire! ❤️🙏🏻❤️🤗Ceea ce-mi doriți voi mie, asemenea va doresc și eu vouă! 🤗❤️🙏🏻Va doresc un An Nou Fericit alături de cei dragi vouă! 🤗❤️Dumnezeu sa va binecuvânteze 🤗 Sunt fericita ca va am alături de mine cu gândul și sufletul. 🤗❤️🙏🏻."

11 zile mai târziu se stingea din viaţă. Una mult prea scurtă!

Etichete: fc onesti , georgiana onea , sarcom ewan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă