Georgia suspendă campionatul de fotbal și transportul municipal de călători din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19

2 luni in urmă 34

Georgia a anunţat vineri că va suspenda competiţiile de fotbal timp de trei săptămâni, în cadrul noilor restricţii impuse de autorităţi pentru a opri răspândirea coronavirusului în ţară, informează Agerpres. De asemenea, în țară va fi suspendat transportul municipal de călători în majoritatea orașelor, putând fi utilizate doar cursele de călători care fac legătura între localități.

„Decizia de suspendare a ligii este urmarea restricţiilor impuse de guvern, începând cu 14 august, care interzic în special activităţile masive”, a precizat Federaţia georgiană de fotbal, citată de Agerpres.

Astfel, în perioada 14 august – 4 septembrie nu vor avea loc meciuri în campionatul naţional, a subliniat federaţia de la Tbilisi, măsura afectând atât prima ligă, în care evoluează zece cluburi, cât şi alte divizii.

Anul trecut, ţara caucaziană a impus restricţii similare care au durat trei luni, între martie şi iunie.

Până în prezent, Georgia, cu o populaţie de 3,7 milioane de locuitori, a înregistrat 471.685 de cazuri de Covid-19 şi 6.321 de decese. (Sursa Foto: Webmd.com)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă