George Simion: Nu sunt un sfânt, sfinții sunt pe icoane/ Am avut un apartament de la părinți, l-am vândut la alegerile europarlamentare, că n-aveam bani de campanie/ Am vândut haine, acum vând case în nordul Capitalei

2 luni in urmă 32

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat, în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro, că noua formațiune parlamentară reprezintă un electorat ”creștin, patriot și antisistem” și a vorbit despre activitățile sale înainte de intrarea în politică.

”Reprezentăm un electorat nereprezentant până acum, creștin, patriot și antisistem, dar nu în sens anarhist, ci în sens antisistem de 30 de ani. Oamenii caută soluții, caută figuri noi. M-am născut și crescut în Dristor, nu în Primăverii sau Cotroceni. Nu am părinți securiști, nu am rude ca toți politicienii. Am profesat ca reporter la Chișinău (…) Am avut o firmă cu care am vândut haine, am făcut comerț cu haine, am avut un magazin de haine pe Calea Moșilor, acum trăiesc din salariu de director de marketing la o firmă de construcții, vindem case în nordul Capitalei. Nu mai am nicio proprietate pe numele meu. Am avut un apartament pe care mi l-au luat părinții când aveam 19 ani, pe care l-am vândut la alegerile europarlamentare parlamentare, că n-aveam bani de campanie, nu aveam infrastructura necesară să strâng 100.000 de semnături din toată țara. Așa că acum stau în Tunari, Ilfov, unde este și firma la care lucrez (tot în Tunari este și sediul AUR, n.red.). Nu sunt un sfânt, sfinții sunt pe icoane”, a declarat, printre altele, co-președintele AUR George Simion.

sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă