George Simion, liderul AUR, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Aveți conștiința împăcată când vedeți numărul morților de Covid?”

1 lună in urmă 47

George Simion, liderul AUR, este invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la Kanal D, duminică, 31 octombrie, de la ora 22:45.

În vârstă de 35 de ani, George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României și este liderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Până a intra în politică, acesta s-a remarcat, încă din studenție, ca ultras, activist civic și militant pentru Unirea Republicii Moldova cu România. A fost de trei ori expulzat de autoritățile moldovenești și are interdicție să intre în statul vecin până în anul 2023.

George Simion a trezit mari controverse atunci când, la aniversarea celor 35 de ani, împliniți anul acesta, în luna septembrie, a organizat de ziua lui, în plină pandemie, o petrecere cu nu mai puțin de 100 de invitați, în presă apărând informația că la acest eveniment nu s-a respectat nicio regulă de distanțare. A doua zi, pe 22 septembrie, George Simion a votat împotriva introducerii certificatului verde și ulterior, la începutul lunii octombrie, partidul AUR s-a implicat puternic în demonstrațiile împotriva restricțiilor și vaccinării.

Conform declarației de avere, singurul bun pe care îl deține este un autoturism, din 2006, dar, cu toate acestea, George Simion susține că donează 90% din indemnizația de deputat.

George Simion, copreședinte al Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, este invitatul ediției de duminică, 31 octombrie, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată de la 22:45, la Kanal D.

Cine este cu adevărat George Simion, omul din spatele politicianului, putem afla în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

„Aveți conștiința împăcată când vedeți numărul morților de Covid?”, „Sunteți bătăuș?”, „Ce ați avut de câștigat din hărțuirea lui Ion Iliescu?”, „Vă place scandalul?”, „V-ați făcut campanie electorală în biserici?”, „Credeți că femeile sunt inferioare bărbaților?”, „Cine conduce AUR cu adevărat?”, „A meritat să vindeți casa pentru a intra în politică?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui George Simion, în ediția de duminică, 31 octombrie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:45, la Kanal D.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă