George Simion, ironie pe Facebook-ul președintelui Klaus Iohannis: „Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români”

1 lună in urmă 26

Președintele Klaus Iohannis a primit sute de comentarii negative la postarea de pe Facebook în care a criticat dur USR PLUS pentru moțiunea de cenzură depusă împreună cu AUR. Unul dintre cei care au reacționat ironic a fost chiar George Simion, copreședintele Alianței pentru Uniunea Românilor, a sesizat G4Media.

Postarea președintelui Klaud Iohannis a strâns peste 11.000 de comentari și a fost distribuită de 1.600 de ori.

”Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români”, a scris George Simion la postarea șefului statului, aluzie la desele pauze din activitate ale președintelui

 „Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români”Comentariul lui George Simion.

Și alți politicieni care au comentat direct pe pagina lui Iohannis, printrei ei parlamentarii USR PLUS Silviu Dehelean și Emanuel Ungureanu.

 „Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români”
 „Ne scuzați că v-am stricat weekendul cu probleme așa minore, legate de cetățenii români”

Afirmațiile președintelui României au venit după ce vineri seară USR PLUS și AUR au depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

După ce vineri seară nu s-a întrunit cvorumul pentru a se lua act de depunerea moţiunii de cenzură, ședinţa online a Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, convocată sâmbătă dimineață, a fost amânată pentru a doua oară și va avea loc luni, la ora 12.00.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă