George Simion instigă românii la proteste împotriva autorităților și a noilor restricții: „Astăzi ne luăm cu adevărat țara înapoi”

2 săptămâni in urmă 1

România traversează un moment istoric în aceste zile, după ce mii de români s-au adunat în cele mai mari orașe ale țării pentru a protesta împotriva noilor restricții anti-Covid-19. Liderul AUR i-a chemat recent pe cetățeni să i se alăture pentru a participa la un nou protest, în cursul zilei de astăzi.

Ce mesaj le-a transmis George Simion românilor

În urmă cu câteva ore, liderul AUR a transmis pe pagina sa de Facebook un live în care le promite românilor că va face dreptate și va repara greșelile pe care autoritățile le fac vizavi de cetățeni. Acesta îi cheamă pe români să participle la protest pentru a lupta împreună pentru libertate.

„Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricțiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă. Mâine la ora 17:00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case.

E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR într-un live pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că noaptea de duminică spre luni a fost prima noaptea aflată sub noile restricții, astfel că majoritatea românilor sunt obligați să intre în casă la ora 20:00. Pentru a fi și mai convingător, George Simion a mai întărit solicitarea sa cu încă o promisiune. Acesta dă asigurări că, astăzi, el și românii care I se vor alătura vor “lua țara înapoi”.

“Astăzi, la 17:00, cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată ROMÂNIA, nu există scuze”, a fost mesajul pe care acesta l-a transmis pe pagina sa de Facebook.

Proteste împotriva restricțiilor s-au desfășurat în toată țara

În urma noilor restricții anti-Covid, mii de români s-au adunat în cele mai mari orașe ale țării pentru a-și exprima public dezacordul privind constrângerea libertății cetățenilor. Străzile unor orașe precum București, Constanța, Timișoara, Brăila, Galați, Arad au fost împânzite de protestatari care au scandat demisia Guvernului și renunțarea la noile restricții.

În urma evenimentelor de mare amploare, sute de reprezentanți ai forțelor de ordine au escortat mulțimile și au încercat să se asigure că se respectă restricțiile aflate în vigoare. Din păcate, mulți protestatari au participat fără mască, astfel că oamenii legii au dat nenumprate amenzi și avertizări.

Ascultă mesjul lui George Simion pentru cetățeni:

The post George Simion instigă românii la proteste împotriva autorităților și a noilor restricții: „Astăzi ne luăm cu adevărat țara înapoi” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă