George Simion, după discuția cu Vlad Voiculescu: ”Trebuie să își dea demisia, e un gest de asumare politică”

3 săptămâni in urmă 15

George Simion a declarat, duminică, la finalul discuțiilor cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, că a dat un termen de 14 zile pentru a fi luate măsuri concrete în scopul depolitizării conducerii spitalelor, altfel AUR va vota moțiunea simplă.

George Simion, declaratii după discuția cu Vlad Voiculescu

George Simion, declaratii după discuția cu Vlad Voiculescu

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Liderul AUR a dat un termen de 14 zile pentru a fi luate măsuri concrete în scopul depolitizării conducerii spitalelor.

Liderul AUR a declarat că i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să-și dea demisia, acesta fiind ”un gest de asumare politică”, adăugând că în USR PLUS sunt și alții care pot ocupa funcția de ministru al Sănătății.

O alta propunere a AUR a fost aceea de a declara stare de urgență. ”Trebuie declarată stare de urgență. Trebuie să trecem peste iarnă cu aceste spitale. MApN să ofere generatoare pentru spitale”, a spus liderul AUR.

”Este stare de urgență. Or să mai moară români”

”Este o stare de urgență. Nu am văzut nicio grabă în Ministerul Sănătății și nici la ministru. Or să mai moară români”, a spus George Simion.

”AUR cere în 14 zile măsuri concrete pentru depolitizarea conducerii spitalelor. Dacă nu există asumări clare, votăm moțiunea simplă”, a mai spus liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

De asemenea, George Simion a anunțat că Alianța pentru Unirea Românilor vrea să renunțe la subvenția de la buget dată partidelor parlamentare, iar banii să fie donați pentru construcția unui spital.

Liderul AUR a avut o întrevedere, duminică, cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, după ce susținătorii partidului i-au cerut demisia din fruntea ministerului, seara trecută, ca urmare a incendiului de la Matei Balș.

george simion vlad voiculescu demisie aur
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă